12 τραυματίες στο Πισοδέρι: Έλληνες εναντίον Ελλήνων (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Εχθές οι Έλληνες μαζεύτηκαν στο Πισοδέρι, ώστε να διαμαρτυρηθούν για την παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς.

Η χθεσινή ημέρα ήταν άσχημη για ΔΥΟ λόγους

1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παραδόθηκε.

2. Οι Έλληνες χτύπησαν Έλληνες (ακολουθούν λεπτομέρειες).

Η Ελληνική κυβέρνηση, παρέδωσε την Ελληνική Ιστορία με μια υπογραφή, πολύ απλά δηλαδή. Για τον κ.Τσίπρα και για τον κ.Κοτζιά η χθεσινή ημέρα ήταν μια ημέρα χαράς, άλλωστε αυτό ήταν φανερό από τις εκφράσεις των προσώπων τους.

Οι Έλληνες όμως δεν χάρηκαν καθόλου και προσπάθησαν να αποτρέψουν την παράδοση του ονόματος. Για αυτό τον λόγο λοιπόν, πραγματοποίησαν Συλλαλητήριο στο Πισοδέρι (40 λεπτά περίπου από το χωριό Ψαράδες στο οποίο «έπεσε» η υπογραφή).

Η κυβέρνηση δεν….συγκινήθηκε από τις κινήσεις των πολιτών και έστειλε διμοιρίες των ΜΑΤ. Τα ΜΑΤ λοιπόν, χτύπησαν Έλληνες πολίτες, χρησιμοποίησαν βία και έριξαν χημικά.

Το αποτέλεσμα;

12 άνθρωποι τραυματίστηκαν συνολικά, έξι πολίτες και έξι αστυνομικοί. Οι πολίτες τραυματίστηκαν επειδή «πολέμησαν» για τα δίκια της πατρίδας τους, ενώ οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν επειδή «πολέμησαν» για τα δίκια της Ελληνικής κυβέρνησης.

Δυστυχώς εχθές, Έλληνες «κινήθηκαν» εναντίον Ελλήνων. Σε μια περίοδο που θα περίμενε κανείς να είμαστε όλοι μια γροθιά, δεν είμαστε. Αυτές οι εξελίξεις είναι άσχημες αλλά και επικίνδυνες.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu