• Αρχική
  • Άρθρα
  • Καταστροφική εξέλιξη για την Ελλάδα στον Ο.Η.Ε. – Μόνο όνειδος για τους υποκριτές της Δύσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταστροφική εξέλιξη για την Ελλάδα στον Ο.Η.Ε. – Μόνο όνειδος για τους υποκριτές της Δύσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταστρατηγείται κάθε αρχή και αξία

Μία πολύ σοβαρή εξέλιξη έλαβε χώρα στον Ο.Η.Ε., η οποία λειτουργεί προφανώς εις βάρος της Ελλάδας.

Ο πολύπειρος Τούρκος διπλωμάτης, και βουλευτής του ερντογανικού AKP, Βολκάν Μποζκίρ ετοιμάζεται να αναλάβει την προεδρία της 75ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών με τις ευλογίες της Ευρώπης!

Έτσι «τιμωρούν» την Τουρκία, οι διεθνιστές των Βρυξελλών για την απόπειρα εισβολής στα… ευρωπαϊκά σύνορα του Έβρου ή για την παραβίαση του εμπάργκο στην Λιβύη.

Ο 69χρονος διπλωμάτης από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και για 12 μήνες (Σεπτέμβριος 2020-Σεπτέμβριος 2021), θα καθίσει στο «βάθρο» του προέδρου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Μάλιστα, για πρώτη φορά στα χρονικά που ένας Τούρκος τοποθετείται στην εν λόγω θέση.

Ο Βολκάν Μποζκίρ έρχεται να αναλάβει την προεδρία της Γενικής Συνέλευσης σε μια κρίσιμη στιγμή, με την Τουρκία να έχει καταθέσει στον Ο.Η.Ε. τις συντεταγμένες της παράνομης τούρκο-λιβυκής ΑΟΖ, η οποία ακυρώνει την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Ο 69χρονος Τούρκος έρχεται όμως παράλληλα να αναλάβει τα ηνία και σε μια περίοδο, στην οποία η Άγκυρα αναφέρει πως «ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», ζητώντας ανακατανομή της ισχύος μέσα στις ίδιες τις δομές των Ηνωμένων Εθνών.

Τελικά, όποιος «βασανίζει» (ξένος) ή προδίδει («Έλληνας») την Ελλάδα, ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ!

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε κάνει γνωστή ήδη από το φθινόπωρο του 2019 την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της Γενικής Συνέλευσης με υποψήφιο τον Βολκάν Μποζκίρ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Ο Μποζκίρ είναι ο πολιτικός που (ως πρόεδρος της αρμόδιας κοινοβουλευτικής Επιτροπής) έδωσε το πράσινο φως τον Δεκέμβριο του 2019 προκειμένου να εγκριθεί/επικυρωθεί το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο περί των θαλασσίων οριοθετήσεων από την τουρκική εθνοσυνέλευση.

ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!

Ο ίδιος είχε διατελέσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων και σύμβουλος επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής των Τουργκούτ Οζάλ και Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ. 

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι ο ρόλος του προέδρου της Γενικής Συνέλευσης είναι μεν, θεωρητικά, πρωτίστως συμβολικός, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένας ρόλος ουσιαστικός, τον οποίο η Άγκυρα σαφώς και θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει υπέρ της προώθησης-διεθνοποίησης των τουρκικών συμφερόντων, ειδικά εκείνων απέναντι στον Ελληνισμό, την ώρα που η τουρκική κυβέρνηση καταπατά ψηφίσματα του Ο.Η.Ε. για την Κύπρο, το Διεθνές Δίκαιο στο Αιγαίο, την Λιβύη, την Συρία κοκ.

Πρόεδρος της συνέλευσης του Ο.Η.Ε., λοιπόν, η χώρα-καταπατητής των ψηφισμάτων του. Όλα αυτά με συναίνεση εκείνων των Δυτικών, οι οποίοι, κατά τα άλλα, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την τουρκική συμπεριφορά… Μόνο όνειδος!