Σε ισχυρισμούς προχώρησε ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, και πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές, το δημοψήφισμα του 2015 αλλά και τη Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία παραδόθηκαν τα ιστορικά και κληρονομικά δικαιώματα της Μακεδονίας:
«Έστησαν παγίδα στον Τσίπρα για τις Πρέσπες με δώρο το Νόμπελ Ειρήνης», ισχυρίστηκε.
«Η συνεργασία μας με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν έντιμη μέχρι τις Πρέσπες. Εμείς είχαμε κάνει το 2014 μια συμφωνία σύμφωνα με την οποία δεν θα άνοιγε η κυβέρνηση το θέμα των Σκοπίων. Δεν τον πίεσε η Αριστερά τον Τσίπρα για να κάνει αυτή τη συμφωνία. Τον πίεσε η Γερμανία και οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ. Με τους Αμερικανούς είχαμε συμφωνήσει πως θα υπήρχε μια τριμερής στρατιωτική συνεργασία αλλά όχι για το όνομα. Αλλά όλα αυτά ανατράπηκαν. Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια παγίδα που έθεσαν στον Τσίπρα οι Γερμανοί με δώρο το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης», τόνισε συγκεκριμένα.
Σε ό,τι αφορά την πολιτική απόσυρση του Αλέξη Τσίπρα και για το αν θα επιστρέψει στην πολιτική, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι αν το κάνει αυτό σίγουρα θα είναι με άλλο κόμμα και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Το 2015 η Ελλάδα αποφάσισε να αλλάξει γεωπολιτικά και να κάνει συμφωνία με τις ΗΠΑ», είπε και συμπλήρωσε πως ο ίδιος μετέφερε στις ΗΠΑ πως θα προχωρήσει η επέκταση της βάσης της Σούδας, θα αναβαθμιστεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και θα προχωρήσει και μία σειρά άλλων ενεργειών προκειμένου, αντί της Τουρκίας η Ελλάδα να μετατραπεί στον βασικό σύμμαχο της Αμερικής στην Μεσόγειο, κάτι που ξεκίνησε την επιδείνωση σχέσεων με την Ρωσία.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δράμα: Απεγκλωβίστηκαν όλοι οι επισκέπτες από το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού – Δείτε βίντεο
- Ο Έλον Μασκ χέρι-χέρι με την σύντροφό του στο γάμο του Dan Scavino στο θέρετρο του Τραμπ, vid
- Η πιο σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη της δεκαετίας στο Μεξικό: Αποκαλύφθηκε τάφος 1.400 ετών των Ζαποτέκ – Εικόνες
- Βιβλική καταστροφή στον Αγιόκαμπο Λάρισας: Φούσκωσαν χείμαρροι, η θάλασσα βγήκε στη στεριά, vid)
- Επιστήμονες δημιούργησαν σωλήνες που υπόσχονται κατασκευή πλοίων που δεν βυθίζονται, vid
- ΒΙΝΤΕΟ: Ισπανός ράπερ έπεσε από ύψος 20 μέτρων σε συναυλία σοκάροντας τους θεατές
- Nishiyama Onsen Keiunkan: Αυτό είναι το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο – Λειτουργεί εδώ και 1.300 χρόνια, vid
- Πορτογαλία: 2,5 δισεκ. ευρώ πακέτο βοήθειας μετά το καταστροφικό πέρασμα της καταιγίδας Κριστίν, vid
- Το περπάτημα μόλις 5 λεπτών την ημέρα κάνει τη διαφορά!
- Τραγικό τέλος: Νεκρός στη θάλασσα εντοπίστηκε ο σύντροφος της εγγονής του Μικ Τζάγκερ
Κύρια Θέματα









