Συγκίνηση: Μικρή Ελληνίδα παραδίδει μαθήματα Ιστορίας (Βίντεο)

Μέγα θέμα προέκυψε με τις “κοπελίτσες” που παρέλασαν σαν ζόμπι.

Σύμφωνα με δηλώσεις των πρωταγωνιστριών, «ανήκουν σε άλλες Πατρίδες» και για αυτό δεν σέβονται τις παρελάσεις.

Για οποιοδήποτε λόγο αποφάσισαν να ευτελίσουν την παρέλαση. Δεν συμφωνούμε με αυτό που έκαναν διότι δεν είναι ανάγκη να χαλάσουν την εκδήλωση επειδή έχουν άλλη άποψη. Θα μπορούσαν απλά να μην συμμετέχουν αλλά ήθελαν να προκαλέσουν ντόρο και τα κατάφεραν.Βέβαια μιλάμε για νεαρές κοπέλες οπότε η νεανική «τρέλα» μερικές φορές θολώνει την κρίση των ανθρώπων. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δικαιολογούμε τις παράλογες πράξεις.

Το μανιφέστο των κοριτσιών:

Κάποιοι μαθητές απάντησαν με τον δικό τους τρόπο (όπως είδατε εχθές στο el), στις κοπέλες που θεωρούν την παρέλαση ένα μιλιταριστικό κατάλοιπο:

Εκτός από τους μαθητές που είδατε και ακούσατε, μια μικρή Ελληνίδα έκανε την διαφορά. Με αθώο και παιδικό τρόπο παρέδωσε μαθήματα Ιστορίας και ανέλυσε τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου.

Πραγματικά αξίζει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Γενικό συμπέρασμα: Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την δική του άποψη. Αστυνομία σκέψης δεν θέλει κανείς όμως: Δεν είναι όμορφο να χαλάει κάποιος την παρέλαση μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί. Άλλωστε οι παρελάσεις δεν έχουν σχέση με τις διάφορες ιδεολογίες. Οι στρατιώτες που πολέμησαν στο μέτωπο, ήταν τα παιδιά της διπλανής πόρτας, δεν ήταν πολιτικοί.

Photo:eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...