• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο «τενεκές με τα δεκάδες βγαλμένα μάτια» – Πλησιάζει η ώρα για τον Ελληνισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «τενεκές με τα δεκάδες βγαλμένα μάτια» – Πλησιάζει η ώρα για τον Ελληνισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Την ώρα που οι Τούρκοι, μαζί με τους «συμμάχους» τους, εκτελούν άμαχους Κούρδους στην Β. Συρία, στους Έλληνες ξυπνούν μνήμες από την δική τους συμφορά, τότε που σφάζοντας Έλληνες στον Πόντο και την Μικρά Ασία από το κίνημα των Νεό-Τουρκων.

H σειρά του OPEN «Κόκκινο Ποτάμι» κέρδισε τους τηλεθεατές και επιτέλους έβαλε στην άκρη τα τουρκικά σίριαλ που μαζικά έρχονται στην χώρα μας, από την Τουρκία, αντάμα με τα κύματα των παράνομων μεταναστών.

Εδώ και μέρες, το twitter έχει πλημμυρίσει από συγκινητικά post απογόνων των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, στην διάρκεια της προβολής της σειράς.

«Η συγχωρεμένη γιαγιά μου που την έχασα πριν λίγες μέρες μου είχε πει κάτι φρικτό , Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τενεκέ με τα δεκάδες βγαλμένα μάτια Γιαβρή μου», γράφει ένας χρήστης.

Μάλιστα, οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που συνέδεαν τα ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου με τα σημερινά γεγονότα στην Συρία.

Ήρθε η ώρα ο Ελληνισμός να κινηθεί σε επίσημο επίπεδο, δράττοντας την ευκαιρία επανεμφάνισης της τουρκικής φρικαλεότητας στην Συρία, και να υπερτονίσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη το πρόσωπο της Τουρκίας σε συνδυασμό με τις «αιματοβαμμένες» μνήμες των Ελλήνων καθώς και με την τωρινή τουρκική προκλητικότητα σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Γιατί συνήθως ακόμα και η ιστορία χρησιμοποιείται για συγκεκριμένα συμφέροντα και όχι για τα δικά μας!

Η ώρα πάντως για τον Ελληνισμό πλησιάζει! Ο Πυρρίχιος αυτή την φορά θα ακουστεί ΠΑΝΤΟΥ!

Δείτε ενδεικτικά tweets, τα οποία προκαλούν συγκίνηση αλλά και οργή:

ΦΩΤΟ eurokinissi