Νέο ιστορικό βίντεο που αφοπλίζει τους ανθέλληνες: «Είμαστε Σλάβοι, όχι Μακεδόνες»

Τέλος τα ψέματα και οι υπεκφυγές! Η στιγμή που η ιστορία θα καταγράψει εκείνους που ξεπούλησαν την Μακεδονία έφτασε.

Του Άρη Δημόπουλου

Σε συνέχεια των ιστορικών βίντεο-“γυαλόχαρτων” που σας παρουσιάσαμε μέσα από το el.gr τις προηγούμενες μέρες (Δείτε ΕΔΩ) για το Μακεδονικό, άλλο ένα βίντεο έχει διασωθεί μέχρι τις μέρες και αφοπλίζει καταλλήλως τους ανθέλληνες.

Ο λόγος φυσικά για τον πρώην Πρόεδρο των Σκοπίων, Κίρο Γκλιγκόροφ, ο οποίος το 1992 είχε υποστηρίξει ενώπιον Έλληνα δημοσιογράφου και μπροστά στον φακό της κάμερας πως οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και ΟΧΙ Μακεδόνες!

Χαρακτηριστικά:

«Εμείς είμαστε Σλάβοι, δεν έχουμε καμία σύνδεση με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ήρθαμε στην περιοχή τον 6ο αιώνα μ.Χ.»

Η ειρωνεία είναι πως ο ίδιος ο Σκοπιανός πρόεδρος είχε τότε δεχθεί τα σύσσωμα πυρά από μερίδα θερμόαιμων οπαδών του “Μακεδονισμού” στα Σκόπια αλλά και από πολιτικά στελέχη.

Πολλοί μάλιστα τον χαρακτήρισαν μέχρι και προδότη, για αυτήν την μοναδική κρίση ειλικρίνειας ενός τόσου υψηλόβαθμου Σκοπιανού αξιωματούχου.

Στην πράξη οι παραπάνω δηλώσεις επιβεβαιώνουν το απόλυτα αληθές, δηλαδή ότι οι Σκοπιανοί όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαία Ελλάδα, αλλά δεν δικαιούνται σε καμία των περιπτώσεων να υιοθετήσουν οποιοδήποτε παράγωγο του όρου “Μακεδονία”.

Πέρα από την ονομασία του κρατιδίου, ορισμένοι «καλοθελητές» εντός Ελλάδας, με πολύ μεγάλη προθυμία θέλουν να παραχωρήσουν μία “μακεδονική ταυτότητα” σαν δώρο εξ ουρανού στους Σκοπιανούς!

Εξάλλου ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ προ ημερών υποστήριξε πως δεν είναι…πολιτικά ορθό να αναφερόμαστε στην «μία και ελληνική Μακεδονία».

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu