Η σύγχρονη Ελλάδα και το πάθημα της…συμφωνίας – Το μέλλον που μας περιμένει!!

Του Γιώργου Φαρμάκη

Η συμφωνία για το Σκοπιανό, δεν έχει χειροκροτηθεί από τους Έλληνες πολίτες. Οι πολίτες οι οποίοι αγαπάνε την Πατρίδα, έχουν μπει στο στόχαστρο κάποιων ΜΜΕ αλλά και κάποιων πολιτικών.

Ζούμε στην χώρα στην οποία αν αγαπάς την Πατρίδα σου, σε θεωρούν ακραίο. Αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν σε καμία άλλη χώρα του κόσμου. Οι Αμερικάνοι θεωρούν την χώρα τους ένα μεγάλο Έθνος, ενώ είναι μια χώρα πολυπολιτισμική. Οι Αμερικάνοι όμως δεν ντρέπονται να λένε ότι αγαπάνε την χώρα τους και καλά κάνουν.

Εμείς οι Έλληνες, ντρεπόμαστε να λέμε ότι έχουμε μεγάλη Ιστορία, δεν φοράμε μπλούζες με αρχαιοελληνικά σύμβολα γιατί φοβόμαστε μην μας αποκαλέσουν ακραίους. Σε όλα τα σχολεία του κόσμου, τα παιδιά διδάσκονται την Ελληνική Ιστορία, την φιλοσοφία των προγόνων μας, τους Ιατρικούς όρους που πρώτοι οι αρχαίοι Έλληνες έβγαλαν κλπ.Στην Ελλάδα όμως, μαθαίνουμε «μισή» ακόμα και την συμβατική μας Ιστορία. Τα δε Αρχαία Ελληνικά κοντεύουν να τα καταργήσουν. Την Μακεδονία την πουλήσανε και η λίστα…δεν έχει τελειωμό.

Στον τόπο που γεννήθηκαν χωρίς υπερβολή, τα πάντα, απαγορεύεται να λες ότι είσαι Έλληνας (σχεδόν). Αυτό το γεγονός, είναι το λιγότερο παράλογο και δυστυχώς είναι κάτι το οποίο συμβαίνει.

Οι Έλληνες μέχρι πρόσφατα, δεν είχαν αντιδράσει και για αυτό φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση. Η συμφωνία που υπέγραψαν οι Τσίπρας-Ζάεφ δεν προκάλεσε καμία έκπληξη σε αυτούς που έβλεπαν προς τα πού βαδίζουμε σαν Έθνος.

Ευτυχώς, τις τελευταίες ημέρες ο κόσμος ξύπνησε, ξαφνικά από τον λήθαργο αλλά τώρα που ξύπνησε φτάσαμε σε σημείο οριακό. Έχουμε μπροστά μας ένα μέλλον εφιαλτικό και το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, είναι να το…περιορίσουμε.

Είμαστε πραγματικά σε μια θέση εξαιρετικά δύσκολη. Οι αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση, αν εφαρμοστούν θα μας καταστρέψουν. Σαν «τσακάλια» θα πέσουν να μας φάνε οι γείτονες.

Η Νέα Τάξη, μας απεχθάνεται γιατί είμαστε Έλληνες, έστω και «μισοξύπνιοι» Έλληνες. Το ελεύθερο πνεύμα που έχουμε, μπορεί να φωτίσει τον Παγκόσμιο γκρί  λαό. Ακόμα και αυτή την στιγμή που φτάσαμε σε οριακό σημείο όπως διαβάσατε παραπάνω, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Δεν είναι κακό να λέμε ότι διαφέρουμε από όλους τους άλλους. Έχουμε μέσα μας κάτι μοναδικό, που την κατάλληλη στιγμή βγαίνει στην επιφάνεια. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ο αυθόρμητος εαυτός μας.

Είμαστε άνθρωποι παρορμητικοί και πολλές φορές κάνουμε επιλογές, οι οποίες δεν είναι λογικές διότι βασίζονται εξολοκλήρου στο συναίσθημα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu