Έλληνες! Ψηλά το κεφάλι, χωρίζει η Ήρα από το Σιτάρι

Όταν σύμφωνα με τις γραπτές πηγές, οι Ολύμπιοι Έλ ενώθηκαν με τους ανθρώπους,

το αποτέλεσμα των διαδοχικών επιμειξιών ήταν όντα, που ναι μεν δεν ήταν ίδια με αυτούς, αλλά είχαν στο DNA τους μια ξεχωριστή ιδιότητα, την οποία στην εποχή μας γνωρίζουμε με το όνομα “Κώδικας Ιχώρ”.

Έτσι δημιουργήθηκε το γένος των Ελλήνων. Με τον ίδιο τρόπο, οι ενώσεις των Νεφελίμ με  τους ανθρώπους έδωσαν όντα, που μετά από διαδοχικές επιμειξίες, ναι μεν, δεν ήταν ίδια με αυτούς, αλλά είχαν στο DNA τους ίχνη του DNA των Νεφελίμ.  Αυτό είναι το γένος Ραν.

Η προπαγάνδα και οι διωγμοί της Λευκής Αδελφότητας στον 20ο αιώνα και της Μαύρης Αδελφότητας, μέχρι που ανέλαβε την παγκόσμια διακυβέρνηση η Λευκή, έκαναν άλλους από τους Έλληνες του κόσμου να μη γνωρίζουν την καταγωγή τους, και άλλους να την αποκρύπτουν για να σώσουν τη ζωή τους και τη ζωή της  οικογένειάς τους.

Το ελληνικό σύστημα εκπαίδευσης δεν μπορούσε να αποφύγει τις πιέσεις του οργανωμένου σχεδίου της Τάκλα Μακάν και γενικά, όχι μόνο αποφεύγει να μιλήσει στην Ελληνική νεολαία για τους Έλληνες του κόσμου, αλλά δεν μιλά, ούτε για αυτούς που με τα πρόσφατα γεγονότα διώχθηκαν και άλλοι σκοτώθηκαν και άλλοι επέζησαν στα γειτονικά κράτη.  Λίγο πολύ, γνωρίζουμε τι έγινε στη Μ. Ασία. Δεν ασχολούμαστε όμως με τα είκοσι εκατομμύρια Ελλήνων, που είναι ακόμη εκεί και έχουν τις σημαίες και την εικόνα της Παναγίας  στα σεντούκια τους και περιμένουν. 
Περιμένουν χωρίς να ξέρουν τι, χωρίς  να ξέρουν ποιον. Περιμένουν εκείνον που ζει για τρισαναρίθμητα  χρόνια πάνω στη γη και κανείς δεν ξέρει το όνομά του. Εκείνον που φέρει τα “σύμβολα και το σπαθί”.

Εκείνο ωστόσο  που με στεναχωρεί είναι, ότι κανείς δεν ασχολείται με τους διωγμούς και τις δολοφονίες του φασίστα Μουσολίνι εναντίον των ορθόδοξων Ελλήνων, κατά τη δεκαετία  του ’40 που επιχειρήθηκε εθνοκάθαρση των Ελλήνων της Ιταλίας, που απειλούνταν με εκτέλεση εκτός κι αν άλλαζαν όνομα και δόγμα και ξεχνούσαν το όνομα “Greco” και το “ούνα φάτσα ούνα ράτσα”. Κι αυτοί οι Έλληνες δεν ήρθαν στην Ελλάδα. Έμειναν εκεί. Κι αυτοί περιμένουν και οι  πιο πολλοί ξέχασαν την ταυτότητά τους. Όπως και τόσα και τόσα εκατομμύρια Ελλήνων σ’ όλο τον πλανήτη, τον πλανήτη των Ελλήνων. Ξέχασαν.

Πάει λοιπόν; Τελείωσε; Όχι. Γιατί η μεγαλύτερη κληρονομιά των “θεών”, μια κληρονομιά 40.000 ετών, θέλουμε δεν θέλουμε μας ακολουθεί. Στο αίμα μας, στο είναι μας. Είναι ποτισμένη μέσα στο μεδούλι των οστών μας, και στα τρίσβαθα της ψυχής μας, γιατί στο DNA  των Ελλήνων σε σημείο άγνωστο για τους άνομους υπάρχει ο “ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΧΩΡ”.

Ξέρουν, Το ξέρουν καλά, γι’ αυτό και φοβούνται. Γι αυτό και ο εκπρόσωπός τους είπε, ότι πρέπει να μας κάνουν να ξεχάσουμε την ιστορία μας, την πίστη μας. Ξέρουν, ότι ο Έλληνας κατά βάθος, δεν λογάριαζε πλούτη και μεγαλεία, μπροστά στο φιλότιμο και την ηγετική του προσωπικότητα. Ξέρουν, ότι ακόμη κι αν μας κάνουν να πάθουμε αμνησία, όταν έρθει η ώρα θα γίνει το “κλίκ” και ο Ιχώρ θα ενεργοποιηθεί και οι 144 χιλιαρχίες της “Φωτεινής Αδελφότητας” θα είναι εκεί που πρέπει.
Εκεί θα τους περιμένει εκείνος που φέρει τα σύμβολα και το σπαθί, για να αρχίσει την εφαρμογή του σχεδίου του Θεού.  Του σχεδίου ΝΕΜΕΣΙΣ. 

Από τη σειρά βιβλίων του Δ. Λιακόπουλου
“Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας,” τόμος 12 ΝΕΜΕΣΙΣ

Δέσπω

photo pexels

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.