Η Τουρκία καταδίκασε το κάψιμο τουρκικής σημαίας στην Αθήνα

«Τα μυαλά των ρατσιστών δεν έχουν ακόμη πάρει το μάθημά τους. Κανείς δεν μπορεί να απλώνει το χέρι του στην τιμημένη σημαία μας» Την καταδίκη του εκφράζει ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας χθες στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. «Κανείς δεν μπορεί […]

«Τα μυαλά των ρατσιστών δεν έχουν ακόμη πάρει το μάθημά τους. Κανείς δεν μπορεί να απλώνει το χέρι του στην τιμημένη σημαία μας»

Την καταδίκη του εκφράζει ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας χθες στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. «Κανείς δεν μπορεί να απλώσει χέρι στη δοξασμένη σημαία μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι, σε μήνυμά του στο twitter.

Μάλιστα αναφέρει ότι «όταν ο στρατός μας πήρε πίσω τη Σμύρνη, ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ δεν ποδοπάτησε την ελληνική σημαία που του στρώθηκε, λέγοντας πως είναι “η τιμή ενός έθνους”. Από τότε έχουν περάσει 100 χρόνια. Τα μυαλά των ρατσιστών δεν έχουν ακόμη πάρει το μάθημά τους. Κανείς δεν μπορεί να απλώνει το χέρι του στην τιμημένη σημαία μας».

ethnos / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί