Η Μόσχα απάντησε για την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ στην ΚΥΠΡΟ: Απότομη προσγείωση για Ερντογάν και ελληνικά κανάλια – ΒΙΝΤΕΟ

Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο είναι το ίδιο πράγμα με την ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία;;;

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, απάντησε σε ερώτηση για την σύγκριση που γίνεται μεταξύ της ειδικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο!

«Η Μόσχα απορρίπτει κατηγορηματικά  την όποια προσπάθεια, οι ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία να ερμηνευθούν ως αναθεωρητισμός.

Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές για να κρεμάσουν τέτοιες ετικέτες.

Αυτή η περιγραφή παραμορφώνει το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχει κανένας παραλληλισμός με όσα συνέβησαν το 1974 στην Κύπρο. Η θέση της Ρωσίας για το Κυπριακό παραμένει απαράλαχτη».

Πράγματι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ της ρωσικής επιχείρησης απελευθέρωσης πρώην ρωσικών εδαφών, στα οποία οι ΝΑΖΙ της Δύσης δολοφονούσαν επί 8 χρόνια Ρώσους και ρωσόφωνους Έλληνες με την τουρκική απόβαση σε ελληνικό έδαφος, μετά από εμπλοκή των Αμερικανών και βοήθεια των Άγγλων προς την Άγκυρα.

Η απάντηση της Μόσχας συνιστά απότομη προσγείωση τόσο για την Τουρκία, η οποία θέλει να συγκρίνει την ρωσική επιχείρηση με τις δικές της εισβολές, όσο και για ελληνικά ΜΜΕ και πολιτικούς που ισχυρίζονταν πως η Ρωσία δείχνει τον δρόμο στην Τουρκία!

Δείτε το βίντεο:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί