Η εξάπλωση των ΛΥΚΩΝ! Η Ευρώπη κλείνει τα μάτια, ο Ελληνισμός ετοιμάζεται… ΧΑΡΤΗΣ που πρέπει να δείτε

Επίθεση σε όλη την περιφέρεια των συνόρων

Οι Ευρωπαίοι δεν αποφάσισαν την επιβολή άμεσων κυρώσεων επί της Τουρκίας,  η οποία συνεχίζει να αλωνίζει στην κυπριακή ΑΟΖ, απειλεί να επανέλθει στο Αιγαίο, συνιστώντας τον μεγαλύτερο ταραχοποιό του περιφερειακού συστήματος.

Οι «λύκοι» εξαπλώνονται, καθώς η Άγκυρα δεν απλώνει πλοκάμια μόνο σε Αιγαίο και σε Κύπρο, αλλά  και  στην Λιβύη, και τώρα στις συγκρούσεις μεταξύ των Αρμενίων του Αρτσάχ αρμενιστή, γνωστού ευρέως ως Ναγκόρνο Καραμπάχ, και των Αζέρων.

Πίσω από την επίθεση των αζέρικων δυνάμεων στις 27 Σεπτεμβρίου βρίσκεται η Άγκυρα!!! Αυτό είναι τετελεσμένο. Στηρίζει τους τουρκογενείς Αζέρους με πολεμικό υλικό. Μάλιστα, όλως τυχαίως, κατά το τέλος Αυγούστου ο τουρκικός στρατός είχε συμμετάσχει σε μεγάλης κλίμακας άσκηση με το Αζερμπαϊτζάν, δίνοντας το πράσινο φως για την επίθεση μετά τη μεταφορά 1000 περίπου ισλαμιστών μισθοφόρων-σφαγέων από την Συρία και την Λιβύη. 

Η ΕΕ λάμπει δια της απουσίας της από το διπλωματικό παιγνίδι στον Καύκασο. Η σύγκρουση, όμως, συνδέεται με την Τουρκία και την επεκτατική της πολιτική, την οποία η ΕΕ προσεγγίζει με εξευμενισμό. Ίσως η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει, μέσω μίας στενής σχέσης με την Άγκυρα, να αποκτήσει πρόσβαση στον Καύκασο, κοντά στα ΝΔ ρωσικά σύνορα.

Εάν δει κάποιος τον παρακάτω χάρτη, διαπιστώνει ότι η Άγκυρα επιτίθεται σχεδόν σε όλη την περιφέρεια των συνόρων της, πολυμέτωπα!!!

Οι «λύκοι» εξαπλώνονται και ο Ελληνισμός ετοιμάζεται καθώς το ασκέρι του «Σουλτάνου» βλέπει την Ελλάδα ως εμπόδιο στον δρόμο του.

Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί