Η απάντηση της κυβέρνησης στον Τσαβούσογλου!

Απάντηση στις νέες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Όπως είπε: «Στους ρητορικούς παροξυσμούς της Άγκυρας δίνουμε την σημασία που πρέπει. Ξέρουμε ότι γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα με μυθεύματα».

Στην συνέχεια είπε ότι αναφερόμενος στο προκλητικό κρεσέντο της Τουρκίας ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η απάντησή μας είναι η επιφυλακή, είναι η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι η ακμαία οικονομία μας και οι διεθνείς συμμαχίες αλλά κυρίως είναι η ενότητα και η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο».

Ο Έλληνας έχει «φαγούρα»… «αποφάνθηκε» ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας σε εκδήλωση στην Άγκυρα και απείλησε την Ελλάδα ότι αν ξεκινήσει μια «περιπέτεια για λογαριασμό άλλων, θα υποστεί τις συνέπειες».

photo ΥΠΕΞ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί