ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ: Δεν υπάρχουν ΔΥΟ ακτές του Αιγαίου – ΠΡΟΣΟΧΗ πάνε να μοιράσουν το Πέλαγος στα δύο, vid

Ποιά είναι η αλήθεια που πρέπει να ξέρουν οι Έλληνες για να μην ξεγελαστούν...

Ακούστηκε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης πως η Τουρκία έχει δικαίωμα να λέει το Αιγαίο τουρκικό, και καλώς χρησιμοποιεί τον όρο TURKAEGEAN και πως το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη!!!

Όσοι τα λένε αυτά προφανώς και συμβάλλουν στην πολιτική του διαμοιρασμού του Αιγαίου!!!

Ποτέ στην ιστορία οι μικρασιατικές ακτές, τις οποίες κατέχει στις μέρες μας η Τουρκία δεν είχαν ονομαστεί ακτές Αιγαίου! Ήταν πάντα ακτές της Αιολίδας, της Ιωνίας, της Λυκίας κτλ.

Ποτέ αυτή η περιοχή ΙΣΤΟΡΙΚΑ δεν είχε αποκληθεί Αιγαίο!!!

Μόλις το 1941, οι Τούρκοι, για ευνόητους πολιτικούς λόγους, ονόμασαν την περιοχή της Σμύρνης, της Μαγνησίας του Μεάνδρου και του Αϊδινίου  γεωγραφικά «περιοχή Αιγαίου».

Το 1955 δημιούργησαν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Σμύρνη, ενώ το 1975 έκαναν την στρατιά Αιγαίου για να προχωρήσουν δυτικά στην ελληνική θάλασσα.

Και τώρα έφεραν το Turkaegean, το οποίο έπειτα από ελλαδική… αμέλεια, κατοχύρωσαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με δημοσιογράφους, πολιτικούς και ΜΜΕ να δικαιολογούν την Τουρκία που το επέλεξε.

Αυτό είναι ανιστόρητο και εθνικά επικίνδυνο! ΔΕΝ υπάρχουν δύο ακτές-πλευρές του Αιγαίου!!! Υπάρχει η Ελλάδα με το Αιγαίο Πέλαγος με τα αμέτρητα ελληνικά νησιά που έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, εκεί που ο Αιγέας αντίκρυσε το καράβι του Θησέα να επιστρέφει από την Κρήτη, και η Τουρκία με τα εδάφη που κατέχει.

Δεν υπάρχουν τουρκικές ακτές του Αιγαίου με το Αιγαίο στην μέση να το μοιράσουμε! ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ!!!

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί