• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! Γι’ αυτό έδειξαν οι Τούρκοι διπλή ΣΗΜΑΙΑ στην Ευρωβουλή – Ή τους τελειώνουν ή μας τελειώνουν (vid)

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! Γι’ αυτό έδειξαν οι Τούρκοι διπλή ΣΗΜΑΙΑ στην Ευρωβουλή – Ή τους τελειώνουν ή μας τελειώνουν (vid)

tourkia_islam
Το διπλό μήνυμα...

Δεν έχει κοπάσει ακόμα ο σάλος από την κίνηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, να υψώσει ευρω-τουρκική σημαία με έναν τρόπο, όμως, ο οποίος έκρυβε «φωναχτά» ένα ΔΙΠΛΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Να θυμίσουμε πως ο Τσαβούσογλου μιλούσε με τηλεδιάσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όταν ο Γερμανός Πράσινος ευρωβουλευτής, Ράινχαρντ Μπουτικόφερ, ζήτησε να μην παρουσιάζεται το γραφιστικό του στις οθόνες της αίθουσας:

Ήταν μια σημαία τουρκική «αναμεμειγμένη» με μια ευρωπαϊκή και ουσιαστικά η σημαία της Ευρώπης παρουσιαζόταν ως ημισέληνος.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ισχυρίστηκε πως «αυτή είναι η σημαία μας για τις ευρωτουρκικές σχέσεις».

Ωστόσο τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά!!!

Δείτε ξανά την σημαία:

Η εικόνα αυτή γέμισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μετά τις αντιδράσεις αποσύρθηκε, καθώς η πρόθεση της Τουρκία ήταν προφανής!

Τα μηνύματα ήταν δύο:

  • Η ημισέληνος του Ισλάμ θα εξισλαμίσει την Ευρώπη και φυσικά την Ελλάδα, η οποία αποτελεί κράτος-μέλος. Οι ορδές των μουσουλμάνων που βρίσκονται στην Γηραιά Ήπειρο αυξάνονται, ενσωματώνονται, ισχυροποιούνται και αποκτούν ρόλο, αργότερα, γιατί όχι, να μην ιδρύσουν και ισχυρά κόμματα. Ήδη στο Λονδίνο, την βρετανική πρωτεύουσα, ο δήμαρχος είναι μουσουλμάνος.
  • Ηγετικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια θα αναλάβει η Τουρκία. Αυτή θα είναι η χώρα που θα πατρονάρει μακρόθεν τις ενέργειες των μουσουλμάνων ανά την Ευρώπη, όχι μόνο των Τούρκων αλλά και των υπολοίπων. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως στην Αγιά Σοφιά βρέθηκαν ακόμα και ισλαμιστές για να πανηγυρίσουν την μετατροπή σε τζαμί.

Ευρωπαίοι ευρωβουλευτές αντιλήφθηκαν την προβοκάτσια και έβαλαν τέλος στο πανηγύρι. Τα τουρκικά σχέδια όμως παραμένουν και η μόνη λύση είναι η παραδειγματική απομόνωση-αφανισμός του τουρκοισλαμικού παράγοντα. Εντός και εκτός Τουρκίας.

Ή τους τελειώνουν ή μας τελειώνουν…