Έμειναν ΑΦΩΝΟΙ στον «αέρα»: Οι Τούρκοι σημαδεύουν Έλληνες στο κεφάλι!!! Αποκάλυψη «ΒΟΜΒΑ» που ισοδυναμεί με «ΠΡΟΔΟΣΙΑ», vid

Συμβαίνει τώρα στο Αιγαίο, επειδή το 2019 άλλαξε ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΟΜΟΣ!!! Κλείνει τα μάτια και η τωρινή κυβέρνηση της ΝΔ!!!

Βίντεο-ντοκουμέντο με παρενόχληση ελληνικών από τουρκικά αλιευτικά, συνοδευόμενα από ακταιωρούς, είδε χθες το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο τραβήχτηκε πριν από 20 μέρες. Τουρκικά αλιευτικά ψαρεύουν εισβάλλοντας στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Προκαλούν φτάνοντας ακόμη και σε απόσταση αναπνοής από τους Έλληνες ψαράδες, τραβώντας τα δίχτυα τους.

Ωστόσο, σήμερα το πρωΐ έγινε ακόμα μία αποκάλυψη: Οι ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, καθώς το 2019 έγινε κάτι το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ που δεν ακυρώνει η τωρινή κυβέρνηση!!!!

Η μαρτυρία του κ. Γ. Πυργιώτη, μέλους του αλιευτικού συλλόγου Σάμου είναι ενδεικτική και σοκαριστική!

Πέραν της αποκάλυψης πως οι Τούρκοι σημαδεύουν τους Έλληνες ψαράδες στο κεφάλι, αναφέρεται πως έχει αλλάξει ο νόμος περί σύλληψης παράνομης αλιείας του 1951, καθώς το άρθρο 401 ακυρώθηκε από την κυβέρνηση του 2019, ούτως ώστε να ΜΗΝ γίνεται σύλληψη!

«ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;;;», αναρωτιέται ο καπετάνιος.

Γιατί δεν το επαναφέρει η τωρινή κυβέρνηση;;; Με πιο απλά λόγια: Με αλλαγή στον Ποινικό Κώδικα, επί ΣΥΡΙΖΑ το 2019, αλλαγή την οποία κρατά και η κυβέρνηση της ΝΔ, οι Τούρκοι ψαράδες μπαίνουν ανενόχλητοι στα ελληνικά χωρικά ύδατα, χωρίς η κίνηση αυτή να αποτελεί ποινικό αδίκημα, και οπλισμένοι σημαδεύουν τους Έλληνες ακρίτες στο κεφάλι!

«Οι Τούρκοι από την στιγμή που ξέρουν πως δεν γίνονται συλλήψεις αλωνίζουν. Ξέρετε τι είναι να σου βγάζουν όπλο και να σε σημαδεύουν στο κεφάλι, επειδή πας να υποστηρίξεις τα εργαλεία σου;;;», τονίζει ο ψαράς.

Παρατίθεται η μαρτυρία του:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί