Οι περιορισμοί που παραμένουν σε ισχύ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν θα επιτρέψουν στο Ελληνικό Παράρτημα RSL (Returned and Services League), να πραγματοποιήσει φέτος εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την επέτειο του «ΌΧΙ» με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Μία σύντομη τελετή θα λάβει χώρα ωστόσο στο Shrine of Remembrance, κεκλεισμένων των θυρών, όπως επεσήμανε ο Στιβ Κυρίτσης (ΟΑΜ), πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος RSL.
Όπως, τόνισε ο κ. Κυρίτσης, στην Αυστραλία, αλλά και σε όλο τον Κόσμο, οι σκέψεις μας θα είναι στην 28η Οκτωβρίου, στις θυσίες που έκανε η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Το Ελληνικό Παράρτημα RSL, είπε ο πρόεδρός του, πάντα θα θυμάται και θα τιμά όλους αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις του Άξονα και εν τέλει να ελευθερώσουν την Ελλάδα.
«Ζήτω το ΌΧΙ. Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940», τόνισε ο κ. Κυρίτσης.
Από Νέος Κόσμος
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η μεσογειακή διατροφή μπορεί να μειώσει την ουλίτιδα – Τι δείχνε νέα έρευνα
- ΥΠΟΙΚ: Για ποιούς καθίσταται υποχρεωτική η ηλεκτρονική τιμολόγηση από 2/2/2026
- Οι Σέρβοι λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τις πληροφορίες των Ρώσων για νέα «Μαϊντάν»
- Ρούμπιο: Η Χαμάς έχει ένα «πολύ μικρό παράθυρο ευκαιρίας» για να δεχθεί μια συμφωνία
- Τι το’θελε: Ο Mr Beast ζήτησε από τον Μάικ Τάισον να του ρίξει γροθιά! vid
- H viral δήλωση Νετανιάχου: «Θα γίνουμε Αθήνα και σούπερ Σπάρτη μαζί»
- Terminator 7: Ο λόγος που ο Τζέιμς Κάμερον δυσκολεύεται να γράψει το σενάριο
- Ενοίκια και στέγαση: Παρατηρείται πλέον μια νέα πραγματικότητα!
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα, επιμένουν οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο
- Σκέρτσος: Αν οι πολίτες δεν θέλουν μια μονοκομματική αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα ακούσουμε την κρίση τους
Κύρια Θέματα

















