Επειδή η αντιρωσική ρητορική «φουντώνει» ξανά σε Ελλάδα και Ευρώπη κάτι πρέπει να γίνει σαφές γιατί είναι μια πραγματικότητα.
Οι δυτικοί σύμμαχοι της Ελλάδας επιβάλλουν κυρώσεις στην Ρωσία και κάνουν λόγο για ρωσική εισβολή και κατοχή στην Ουκρανία.
Αυτό συμβαίνει, παρότι οι Ρώσοι ξεκίνησαν την ειδική στρατιωτική τους επιχείρηση, προκειμένου να σταματήσουν την σφαγή Ρώσων και ρωσόφωνων πολιτών σε πρώην ρωσικά εδάφη αλλά και να σταματήσουν την προώθηση του ΝΑΤΟ προς τα σύνορά της, καθώς η Δυτική Συμμαχία στηρίζει την κυβέρνηση του Κιέβου από το 2014 που ανετράπη ο εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Γιατί οι σύμμαχοι της Ελλάδας δεν επιβάλουν το ίδιο σκληρές κυρώσεις και στην Τουρκία, η οποία κατέχει παράνομα το ιστορικά ελληνικό βόρειο τμήμα της Κύπρου, που μάλιστα είναι κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Γιατί δεν καταδικάζουν με κάθε αυστηρότητα την κατοχή αυτή και δεν καλούν την Τουρκία να αποσύρει τα στρατεύματα κατοχής;
Η απάντηση είναι εύκολη: Στην πολιτική δεν υπάρχει ηθική, παρά μόνο συμφέροντα και τα συμφέροντα της Δύσης είναι να περιοριστεί η Ρωσία και να στηριχθεί εν τίνι μέτρω η Τουρκία, καθώς την χρειάζεται!
Ωστόσο, όλοι όσοι εντός και εκτός Ελλάδας παρουσιάζονται εξοργισμένοι εναντίον της Ρωσίας, η οποία υπερασπίζεται τον ζωτικό της χώρο, καλό θα ήταν να επέδειχναν τον ίδιο ζήλο απέναντι σε έναν κατακτητή, τον οποίο δεν κατηγορεί μόνο ο Ελληνισμός για σφαγές και γενοκτονία ,αλλά και οι Κούρδοι, οι Αρμένιοι και άλλοι λαοί. Ειδάλλως πρόκειται για υποκρισία.
photo αρχείου Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν από τις 10 το πρωί του Σαββάτου έξι σταθμοί του μετρό
- Βιέννη: Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στον 70ο διαγωνισμό της Eurovision – 500 πράκτορες ασφαλείας, χωρίς τσάντες το κοινό
- Χίλαρι Κλίντον: «Δεν θυμάμαι να συνάντησα ποτέ τον κύριο Έπσταϊν»
- Η Ουρουγουάη έγινε η πρώτη χώρα που επικύρωσε τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur
- Στη Βουλή την Παρασκευή ο Κυρ. Μητσοτάκης, θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Ν. Ανδρουλάκη
- «Η διεθνής τάξη σείεται συθέμελα» – Η δήλωση που έγινε με το βλέμμα στην Ρωσία
- ΥΠΕΘΟΟ – ΑΑΔΕ: Παράταση έως 30/4 για τις δηλώσεις και την καταβολή φόρου πλοίων Α’ κατηγορίας
- Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος της Παλλήνης, από 27 Φεβρουαρίου έως 30 Απριλίου, λόγω έργων
- Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας
- Πρίνος: «Πράσινο φως» για την αποθήκευση CO2









