Την τελευταία ώρα οι Τούρκοι κυκλοφόρησαν βίντεο, στο οποίο λένε πως «οι Έλληνες πυροβόλησαν στον λαιμό Σύρο πρόσφυγα και το σώμα του έχει μεταφερθεί στην Τουρκία».
Με ανάρτηση του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας χαρακτήρισε πλαστό το βίντεο που δείχνει νεκρό πρόσφυγα στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
«Καλούμε άπαντες να έχουν προσοχή όταν μεταδίδουν νέα που προάγουν την τουρκική προπαγάνδα», έγραψε ο Στέλιος Πέτσας.
A syrian man was reportedly shot dead by #Greek border guards as he tried to cross from #Turkey to #Greece
— nonouzi (@Gerrrty) March 2, 2020
https://t.co/xek6yCHsE7
Video showing fatality on Greek-Turkish border is fake news. We call upon everyone to use caution when reporting news that furthers Turkish propaganda. #fakenews #fakeTurkishPropaganda
— Stelios Petsas (@SteliosPetsas) March 2, 2020
Διανύουμε την τέταρτη μέρα εντάσεων στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, με την κυβέρνηση να έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να έχει ανακοινώσει σειρά μέτρων για την αντιμετώπισή της.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν στις Καστανιές και στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου, με ρίψη χημικών εκατέρωθεν και τις ελληνικές δυνάμεις να προσπαθούν να κρατήσουν έξω από τη συνοριογραμμή τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι επιχειρούν με κάθε μέσο να εισβάλουν στον ελληνικό χώρο.
Η κατάσταση εκτονώθηκε λίγο πριν τις 11, ωστόσο μετανάστες ακούγονταν να φωνάζουν συνθήματα προς την ελληνική πλευρά, ζητώντας να τους επιτραπεί η διέλευση στη χώρα.
Το el.gr μεταδίδει καθετί νεότερο.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν πήρε το μάθημα από την προηγούμενη κρίση – Μέτρα χωρίς άλλη καθυστέρηση
- Αυτονόητο στην Ελλάδα…στην Φινλανδία όμως; ΒΙΝΤΕΟ
- Σ. Φάμελλος για κατάρριψη ιρανικών πυραύλων από ελληνικούς Patriot – “Καθαρή εμπλοκή στον πόλεμο”
- Παίζει Resident Evil 2 σε μια πλήρη εγκατάσταση VR….με προσομοιωτή βάδισης! vid
- Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο – Αγροτικό συγκρούστηκε με ΙΧ στη διασταύρωση Αρμένων
- Ευχές Μητροπολιτών και Αυτοδιοίκησης σε Μουφτήδες της Θράκης για μουσουλμανική θρησκευτική γιορτή
- To χιούμορ του Τσακ Νόρις στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε για τα 86α γενέθλιά του
- Τ. Θεοδωρικάκος: «Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν και νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας και της οικονομίας»
- Νέες επιχειρήσεις των ΗΠΑ στον Ειρηνικό κατά των «ναρκοτρομοκρατών»
- Απίστευτη: 96χρονη Αμερικανίδα με εκατομ. ακολούθους μακιγιάρεται και ντύνεται για τα γενέθλιά της σε viral βίντεο!









