Με αφορμή την αποστολή κορβέτας κοντά σε δύο ιταλικά πλοία που επιχειρούσαν μελέτες για την πόντιση καλωδίου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Κρήτης, οι Τούρκοι «ξεσάλωσαν» ξανά!
Η Άγκυρα «βλέπει» ξανά… «δικαιώματα και συμφέροντα» μόλις ελάχιστα ναυτικά μίλια από τις ακτές της βόρειας Κρήτης, πάνω σε διεθνή ύδατα.
Πιο συγκεκριμένα, πηγές του τουρκικού ΥΠΑΜ τόνισαν τα εξής:
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν αποδείξει διαρκώς πως δεν πρόκειται να επιτρέψουν ουδεμία προσπάθεια παραβίασης των δικαιωμάτων της Τουρκίας.
Εκεί όπου έχουμε δικαιώματα και συμφέροντα, όπως έχουμε κάνει ήδη παλιά, αλλά και σήμερα, αλλά και στο μέλλον, θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες ενάντια στις δραστηριότητες που επιχειρεί να διεξάγει η Ελλάδα επιβάλλοντας τετελεσμένα.
Ως εκ τούτου, τα ελληνικά σκάφη που διεξάγουν τέτοιου είδους δραστηριότητες προειδοποιούνται μέσω ασυρμάτου.
Η υιοθέτηση μιας εποικοδομητικής προσέγγισης με στόχο την ειρηνική επίλυση των διαφορών στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο θα είναι προς όφελος όλων».
Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυβέρνηση για αγρότες και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κανονικά οι πληρωμές του Νοεμβρίου»
- Γάζα: Τι φέρεται να πρότεινε η Αίγυπτος για τους μαχητές της Χαμάς
- Κίνδυνος να καταρρεύσει μέχρι το τέλος της χρονιάς ακόμα μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση
- Κρήτη: Ακόμα μία σύλληψη για το μακελειό στα Βορίζια
- Super League: Έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών μετά τη δημόσια καταγγελία ξένου ποδοσφαιριστή
- Στόχους της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο σφυροκοπά το Ισραήλ
- Τέλος εποχής για τους διεθνιστές στις ΗΠΑ: Αποσύρεται από την πολιτική η Πελόζι, vid
- ΑΑΔΕ: Ολοκληρώθηκε η καταβολή της τρίτης δόσης του ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου για το 2025
- Παπαστεργίου: Η Ελλάδα φιλοδοξεί να γίνει περιφερειακός κόμβος για την τεχνητή νοημοσύνη
- «Να… αντισταθούμε στη Ρωσία»: Ρεσιτάλ από Μητσοτάκη και Κάλας!









