Όπως διαβάσατε, η εκλογή νέου επικεφαλής στο ψευδοκράτος παρουσιάζεται ως κάτι το θετικό, καθώς φέρεται να είναι υπέρ της διζωνικής Κύπρου.
Οι Τούρκοι είχαν φτιάξει μια ακόμα πιο ακραία θεωρία, αυτή της δημιουργίας δύο κρατών στην Κύπρο και τώρα ένα νέο σχέδιο Ανάν, το οποίο είχε απορρίψει παλαιότερα ο Ελληνισμός της Κύπρου, καθώς μετατρέπει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κράτος σε κοινότητα, παρουσιάζεται ως θετική προοπτική.
Υπάρχει γενικά έντονη διπλωματική κινητικότητα.
Οι Τούρκοι δείχνουν να θέλουν λύση στο Αιγαίο και όχι μόνο όσο στην κυβέρνηση είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ΕΔΩ.
Η γειτονιά μας δείχνει να εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο περιοχών, στις οποίες θα επιχειρηθεί διευθέτηση των όποιων διαφορών, όπως επιδιώκεται να γίνει στην Μέση Ανατολή.
Ένα διπλωματικό «γαϊτανάκι» έχει ξεκινήσει, καθώς προφανής στόχος είναι να έρθει ειρήνη παντού και μάλιστα μέσα στα επόμενα χρόνια.
Γιατί τόση βιασύνη; Η απάντηση είναι εύκολη: Η νέα ψηφιακή εποχή ταυτοποίησης και ελέγχου δεν επιθυμεί να υπάρχουν τέτοιου είδους ανοιχτά θέματα.
Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι δικτυωμένοι σε μία νέα παγκόσμια διακυβέρνηση. Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης δεν νοείται για τα κέντρα αποφάσεων να υπάρχουν διενέξεις, συζητήσεις και διαπληκτισμοί σε σχέση με ιστορικά και εθνικά θέματα.
Ξεκινάει ένα «άγριο» παιχνίδι στις σκακιέρες του πλανήτη. Ο χρόνος δεν θα είναι ίσως πολύς σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν. Όποια χώρα κινηθεί σωστά, θα μπορούσε να κερδίσει ή έστω να μην χάσει.
Αναμένεται να φανεί τι θα γίνει με τα ελληνοτουρκικά.
photo αρχείου Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Καταγγελία κατά 55χρονης για σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου γιου της οικιακής βοηθού για 9 χρόνια
- Δεν το είπε τυχαία αυτό ο Λαβρόφ – Ώρα να «χωνέψουν» όλοι τι πραγματικά ισχύει
- Συλλαλητήριο από αγρότες, κτηνοτρόφους και εργαζόμενους στο μπλόκο της Σιάτιστας, στο πλαίσιο της απεργίας της ΑΔΕΔΥ
- Κανονικά τα δρομολόγια του μετρό – Αποκαταστάθηκε η λειτουργία σε ολόκληρη τη Γραμμή 3
- Γυναίκα μοιράζεται βίντεο όπου «ξυπνάει στα σύννεφα»…μόνο που είναι κάτι άλλο!
- Χατζηδάκης για αγρότες: Δεν εμφανιζόμαστε ως “Άη Βασίληδες”
- Ε.Ε.: Πάνω από 60% και 29% αυξήθηκαν οι τιμές ακινήτων και ενοικίων αντίστοιχα τα τελευταία χρόνια!
- Εικοσιτετράωρη πανελλαδική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία σήμερα
- Τραγουδιστές συμπαραστάθηκαν στους αγρότες στα μπλόκα στη Χαλκηδόνα, vid
- Η μισή Ευρωζώνη βρίσκεται ήδη σε μνημόνια! Τι ακολουθεί;









