Δεν μετανιώνουν για τις σφαγές Ελλήνων οι Τούρκοι

Απειλούν για την Κύπρο και «γαβγίζουν» τρομαγμένοι

«Δεν υπάρχει πλέον ευρωπαϊκή λύση για την Κύπρο και δεν θα υπάρξει λύση στην οποία θα υπάρχει η ΕΕ».

Αυτό έγραψε σε άρθρο του στην τουρκική εφημερίδα «Σταρ» ο εκ των συμβούλων του Τούρκου Προέδρου σε θέματα οικονομίας, Γιγίτ Μπουλούτ, τονίζοντας πως η Τουρκία δεν μετανιώνει για το 1974.

Όπως υπενθυμίζουν κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο Μπουλούτ είχε δηλώσει τέλος Ιανουαρίου σε εκπομπή της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης ότι την Κύπρο πήραν με αίμα, ασκώντας κριτική στον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί για την άποψη πως θα βοηθήσει η Κύπρος την Τουρκία μέσω της ΕΕ, εφόσον θα είναι μέλος της Ενωσης και οι Τ/κ.

«Ούτε θα απολογηθούμε στην ΕΕ για την ύπαρξή μας σε αυτή την γεωγραφική περιοχή, ούτε θα κάνουμε βήμα στην Κύπρο, ούτε και θα πληρώσουμε ένα γρόσι ως αποζημίωση. Θέλω να τ’ ακούσουν και τ’ άτομα που χαράζουν χάρτες για την Τουρκία και την Κύπρο», γράφει, και συνεχίζει, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται νέα τουρκική επέμβαση στην Κύπρο:

«Γράφω για τις πραγματικές προθέσεις της ΕΕ για την Κύπρο και λέω ότι δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα στις συνομιλίες. Θα εμπιστευθούμε την Κύπρο και τα αδέλφια μας εκεί στις χώρες της ΕΕ που επιτίθενται στους Υπουργούς μας, που βάζουν τους σκύλους να δαγκώσουν τους αδελφούς μας και που παραβιάζουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα; Ποτέ! Στην Κύπρο πλέον δεν υπάρχει η επιλογή της ΕΕ. Όσον αφορά στις χώρες της ΕΕ που νομίζουν ότι θα αποκόψουν την Κύπρο από την Τουρκία, σας λέω αυτό: Υποστηρίζουμε μέχρι τέλους την επέμβαση του 1974 που γλίτωσε τα αδέλφια του τουρκικού έθνους στην Κύπρο από την σφαγή».

Μόνο που αυτοί που σφαγιάστηκαν ήταν οι Έλληνες.

Συνεχίζοντας το σοβινιστικό παραλήρημα, ο Τούρκος σύμβουλος του «Σουλτάνου» πρόσθεσε ότι όσο η ΕΕ τηρεί σκληρή γραμμή στις σχέσεις της με την Τουρκία, η τουρκική πλευρά δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει βήματα στο Κυπριακό. «

«Ο τελευταίος μου λόγος: Η ΕΕ μπορεί να συνεχίσει αυτά τα παιχνίδια, ας τα συνεχίσει. Μάλιστα μπορεί να άρει τη στήριξή της σε κάθε αρχή της ΤΔΒΚ (σ.σ. ψευδοκράτος). Δεν έχει καμία, μα καμία σημασία. Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα στην Κύπρο. Ενόσω συνεχίζεται αυτή η στάση της ΕΕ εναντίον της Τουρκίας, δεν τίθεται θέμα να εξασφαλίσουμε μία συμφωνία. Ιδού η Ρόδος. Πήραμε πίσω (την Κύπρο) ποτίζοντας το χώμα με το αίμα μας, αν υπάρχει κάποιος που θέλει να την πάρει, ας πληρώσει με το ίδιο αντίτιμο, ορίστε! Άντε Ολλανδία, Γερμανία και Ελβετία, οι Ναζί που επιτέθηκαν με αστυνομικά οχήματα εναντίον των γυναικών και των παιδιών και έβαλαν τους σκύλους τους να επιτεθούν στα αδέλφια μας, αν τολμάτε ελάτε, η Κύπρος είναι εκεί».

Η Άγκυρα, η οποία έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά, βάζει τα «σκυλιά» της να γαβγίζουν».

Στο Κουρδικό , ΗΠΑ και Ρωσία βρίσκονται απέναντί της, ενώ το «αντάρτικο» έχει φτάσει μέχρι τον Πόντο.

Πλησιάζει η ώρα που το πανσπερμικό δεσποτικό κράτος θα πάψει να υπάρχει από τα ίδια του τα προβλήματα.

EL.GR

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο https://www.facebook.com/ELNEWSGR/

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu