«ΔΕΝ μας ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ, ούτε ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ οι Ρώσοι»! Τα ΒΙΝΤΕΟ ομογενών που δεν θα παίξει ΠΟΤΕ στα κανάλια

Υποτίθεται οι "κακοί" Ρώσοι σκοτώνουν αμάχους και συγκεκριμένα Έλληνες στην Ουκρανία!

Έτσι τουλάχιστον λέει η δυτική προπαγάνδα την οποία υιοθετεί και η ελληνική κυβέρνηση, κατηγορώντας αυθαίρετα από τα πρώτα 24ωρα του πολέμου τη Ρωσία!

Τα βίντεο είναι αυτά που μένουν ωστόσο και όχι οι κούφιες αναλύσεις των “ειδικών Πουτινολόγων” στα κανάλια!

Πιο συγκεκριμένα, η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα έχει αναρτήσει πολύ σημαντικό υλικό αλιευμένο από ρωσικά (ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ) ΜΜΕ, στο οποίο καταγράφονται Έλληνες ομογενείς του χωριού Σαρτανά (έξω από την Μαριούπολη) να μιλάνε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν κλεισμένοι σε υπόγεια.

Στο πρώτο βιντεάκι διάρκειας μόλις μερικών δευτερολέπτων ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΑΙ συλλήβδην η δυτική προπαγάνδα για τους “δολοφόνους Ρώσους” στρατιώτες που αδιακρίτως δήθεν ανοίγουν πυρ και σκοτώνουν αμάχους.

Ακούστε την Ελληνίδα κάτοικο της περιοχής να ομολογεί ότι όχι μόνο οι Ρώσοι δεν τους πειράζουν αλλά τους φέρνουν και βοήθεια στα καταφύγια:

Ακολουθεί και 2ο βίντεο-καταπέλτης από το ίδιο καταφύγιο.

Ιδού η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα που μεταξύ άλλων περιέχει και μετάφραση των όσων ακούγονται παρακάτω:

«Οι Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι βρίσκονται στο υπόγειο ενός σχολείου στο χωριό Σαρτανά, κοντά στη Μαριούπολη, απευθύνονται στην Ελλάδα.
❓ Ανταποκριτής: Τα ΜΜΕ της Δύσης, της ΕΕ, και τα ελληνικά, λένε ότι οι Ρώσοι σκοτώνουν τους Ουκρανούς, τρομοκρατούν τον κόσμο, κλπ. Εσείς ως Έλληνες του Σαρτανά μπορείτε να πείτε κάτι στους ομοεθνείς σας στην Ελλάδα;
💬 Έλληνες: Κανένας δεν σκοτώνει κανέναν εδώ. Οι Ρώσοι δεν σκοτώνουν κανένα. Κανένας δεν πυροβολεί αμάχους εδώ. Μόλις ήρθαν εδώ οι Ρώσοι, αμέσως μας έφεραν βοήθεια. Αμέσως. Μετά τους πυροβολισμούς, αμέσως.
Τώρα κανένας δεν μας ρωτάει αν είσαι Ουκρανός ή Έλληνας, για την καταγωγή σου, ποια γλώσσα μιλάς. Οι Ρώσοι δεν κάνουν διακρίσεις. Ενώ οι Ουκρανοί έκαναν, μας εξανάγκαζαν να μιλάμε μόνο ουκρανικά, αν και εγώ δεν τα ξέρω καθόλου.

(ΦΩΤΟ:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί