Νέος γύρος προκλητικών δηλώσεων από την Άγκυρα με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ να αναφέρει πως Ελληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί κάνουν προβοκάτσιες προκειμένου να ναυαγήσουν οι προσπάθειες συνομιλιών Ελλάδας- Τουρκίας.
Αναλυτικότερα, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, προέβη σε νέες προκλητικές δηλώσεις «με αιχμή» την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Παρά το γεγονός ότι ο Τούρκος Υπουργός υποστήριζε, μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι θα γίνονταν συναντήσεις με στόχο την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης Ελλάδας- Τουρκίας μέσω τηλεδιάσκεψης την ερχόμενη εβδομάδα και αργότερα στην Άγκυρα, εν συνεχεία κατηγόρησε Έλληνες πολιτικούς και στρατιωτικούς ότι κάνουν προβοκάτσιες προκειμένου να τορπιλίσουν όλες τις συνομιλίες που ετοιμάζονται ή ήδη γίνονται αλλά ακόμη και τις διερευνητικές επαφές.
Τα στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης συνεχίζουν να δυναμιτίζουν το κλίμα μεταξύ της χώρας μας και της γείτονος.
skai/ photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Beauty and the Beast»: Η Disney ετοιμάζει μία νέα live action περιπέτεια του Γκαστόν
- Με τρακτέρ στο κέντρο των Τρικάλων και της Καρδίτσας οι αγρότες
- Ιωάννινα: Κινηματογραφική καταδίωξη 23χρονης που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών
- Πού θα ταξιδέψουν για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά οι Βορειοελλαδίτες – Το εξωτερικό κερδίζει τις προτιμήσεις
- Στον κλαμπ των δισεκατομμυριούχων ο Τζέιμς Κάμερον λίγο πριν την πρεμιέρα του «Avatar»
- Τι συμβαίνει εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης; Περίεργο το κλίμα
- Υπερψηφίστηκε με 159 «ναι» ο προϋπολογισμός του 2026
- Δομοκός: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 57, Θεσσαλονίκη–Αθήνα, λόγω τεχνικού προβλήματος
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
- Χαλκιδική: Στη φυλακή αστυνομικός που ζητούσε φακελάκι για να “σβήνει” παραβάσεις του ΚΟΚ
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΔΟΜΟΚΟΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ









