Δάκρυσαν οι Έλληνες! ΟΡΓΗ με τις εικόνες στην Κύπρο (vid)

AMMOXWSTOS
Πρέπει να τις δουν όλοι, κάτι μας λέει πως πλησιάζει η ώρα…

Χθες η περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου άνοιξε ξανά, όμως όχι για να υποδεχθεί τους Έλληνες κατοίκους της, αλλά τους τούρκους κατακτητές, οι οποίοι εισβάλλουν για δεύτερη φορά στην Ελληνική πόλη.

Πόνο προκαλούν οι εικόνες από τους δρόμους, τα ερειπωμένα κτήρια αλλά και την παραλία της Αμμοχώστου. Ο Ερντογάν θέλει να την μετατρέψει σε Μύκονο και να την αξιοποιήσει για χάρη της αγέλης του.

Συνεργείο του κυπριακού Σίγμα μετέβη εκεί μετ’ εμποδίων, καθώς οι Τούρκοι δεν άφηναν εύκολα τους Έλληνες δημοσιογράφους να εισέλθουν.

Η δεύτερη εισβολή συντελέστηκε, 46 χρόνια μετά με την ανακοίνωση του Ερντογάν και του ευνοούμενού του, υποψήφιου Ερσίν Τατάρ την περασμένη Τρίτη και υλοποιήθηκε σήμερα.   

Μάλιστα παρά την ανακοίνωση του λεγόμενου Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου των κατεχομένων για απαγόρευση οποιασδήποτε εκδήλωσης, ο λεγόμενος πρωθυπουργός εισήλθε εντός της κατεχόμενης παραλίας με πανηγυρικό τρόπο, με εκατοντάδες Τούρκους να υψώνουν σημαίες του ψευδοκράτους και της Τουρκίας.  

Οι εικόνες στους μέχρι χθες εγκαταλελειμμένους δρόμους του Βαρωσιού προκαλούν ανείπωτη οδύνη, γράφει το Simgalive.

Η κατεχόμενη παραλία, τα ερειπωμένα ξενοδοχεία, τα εγκαταλελειμμένα σπίτια, εικόνες που προκαλούν ρίγη συγκίνησης.  Η Βασιλεύουσα, όπως την ονομάζουν στην Κύπρο, ξαναζωντάνεψε, όμως αυτή την φορά με τους εκσκαφείς και τις μπουλντόζες των κατακτητών.

Μεταξύ των πανό που κρατούσαν οι Βαρωσιότες αναγράφονται συνθήματα όπως «Δώστε μας πίσω την Αμμόχωστο» και «Είμαστε οι νόμιμοι κάτοικοι της πόλης».

Θα έρθει ώρα που οι Τούρκοι θα φύγουν. Όσο κι αν μακρινό ακούγεται αυτό που γράφουμε: