Σύμφωνα με το thestival.gr, οι άγνωστοι έσχισαν την ελληνική σημαία η οποία ήταν αναρτημένη στον ιστό της αυλής του σχολείου, έσπασαν τζάμια καθώς και τον πίνακα αυτόματου ποτίσματος. Παράλληλα έσκισαν και τα προστατευτικά καλύμματα τα οποία ήταν τοποθετημένα στις βάσεις από τις δύο μπασκέτες προκειμένου να προστατεύουν από ατυχήματα.
Φεύγοντας, άφησαν ανοιχτές τις βρύσες με αποτέλεσμα να τρέχει συνεχώς νερό επί σχεδόν ένα 24ωρο.
Οι καταστροφές έγιναν αντιληπτές σήμερα το πρωί από την διευθύντρια του σχολείου η οποία μετέβη στην Ασφάλεια Θέρμης και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.
Παράλληλα, ενημέρωσε τη διοίκηση του δήμου για τις ζημιές που σημειώθηκαν στο σχολείο. Μετέβησαν στο 3ο Γυμνάσιο ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Στέλιος Αποστόλου καθώς και ο εκπρόσωπος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Θέρμης, Αχιλλέας Μεταλούλης προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές και να μεριμνήσουν για την άμεση αποκατάστασή τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα σημαντική ανακάλυψη από ομάδα ερευνητών: Οι Ρωμαίοι έβρισκαν χρυσό μέσω του νερού στα Πυρηναία
- Φεστιβάλ των Φαναριών: Στην Ασία γιορτάζουν το τέλος της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς, vid
- Φρουροί της Επανάστασης: «Ο εχθρός δεν θα είναι ασφαλής πουθενά στον κόσμο»
- Σε “αυτοσυγκράτηση” καλεί ο ΟΗΕ Χεζμπολάχ και Ισραήλ
- ΗΠΑ: Οι τέσσερις στόχοι για τον πόλεμο με το Ιράν
- Μουντιάλ 2026: Εκνευρισμός για τις αστρονομικές τιμές των εισιτηρίων – 8.000 δολάρια ο τελικός
- Φορτηγό ψεκασμού ασφάλτου διορθώνει λακκούβες του δρόμου μέσα σε λίγα λεπτά, vid
- Κλιμάκωση και στον Λίβανο: Τουλάχιστον 52 νεκροί και πάνω από 150 τραυματίες εξαιτίας ισραηλινών βομβαρδισμών
- Τέσσερα ελληνικά F-16 προσγειώθηκαν στην Κύπρο
- Συνελήφθη 33χρονη για την δολοφονία 93χρονου στην Αθήνα και για κλοπή σε βάρος 59χρονου στην Κηφισιά









