• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αυτοί οργάνωσαν την τουρκό-ισλαμική προβοκάτσια στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτοί οργάνωσαν την τουρκό-ισλαμική προβοκάτσια στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαντήσεις ΤΩΡΑ!

Οι σοβινιστές μισέλληνες των «Γκρίζων Λύκων» βρέθηκαν πίσω από το προκλητικό περιστατικό στο Σοχό Θεσσαλονίκης, όπου η Ομάδα Οθωμανικής Στρατιωτικής Μουσικής του Δήμου Αντίγιαμαν της Τουρκίας, εξύμνησε τον Μωάμεθ τον Πορθητή και φώναξε τρεις φορές «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», έξω από την Εκκλησία του χωριού, ενώ ακούστηκαν τραγούδια των γενιτσάρων που έσφαζαν χριστιανούς (διαβάστε ΕΔΩ).

Δείτε τους Γκρίζους Λύκους που βρέθηκαν στην εκδήλωση να φωτογραφίζονται με την σημαία του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), με «πλούσια« δράση στην κατεχόμενη Κύπρο, στην Θράκη και πλέον και στην Μακεδονία.

Τουρκικά Νέα

Η ομάδα των Γκρίζων Λύκων κατάφερε, κατά περίεργο τρόπο, να παρεισφρήσει στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Σοχού και να δούμε ό,τι είδαμε. Το Ελληνικό Κράτος οφείλει να βρει τους Έλληνες υπεύθυνους αυτής της κατάντιας, η οποία θα «στοιχειώνει» για πολύ καιρό το ηρωικό χωριό.

Ποιος του βοήθησε άραγε με τις κάμερες, οι οποίες βιντεοσκοπούσαν την «παλικαριά» τους; Ποιος τους φωτογράφιζε μετά;

Δείτε τους να ποζάρουν με καμάρι αλλά και να κραυγάζουν τρεις φορές στο παρακάτω βίντεο «Αλαχου άκμπαρ – ο Αλλάχ είναι μεγάλος», βιντεοσκοπώντας επίμονα το καμπαναριό της Εκκλησίας, προκειμένου να δείξουν στην Τουρκία πως ούρλιαζαν ισλαμικά σε χριστιανική εκκλησιά μέσα στην «καρδιά» του Ελληνισμού, η οποία χτυπάει στην Μακεδονία.

ΦΩΤΟ screenshot