• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ! «Νάνοι πεινάτε, θα πεθάνετε στο Καστελόριζο! – ΕΚΕΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (vid)

ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ! «Νάνοι πεινάτε, θα πεθάνετε στο Καστελόριζο! – ΕΚΕΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (vid)

tourkia_
Η αλήθεια που πρέπει να γνωρίζουν Έλληνες και... Τούρκοι!!!

Παραληρούν! Δείχνουν πως είναι στριμωγμένοι! Λένε ψέματα στους ίδιους τους εαυτούς τους. Παραμυθιάζουν την κοινή τους γνώμη, προκειμένου να μην κοιτά κατάματα την φτώχεια που σκεπάζει την γείτονα.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ; Κατηγορούν την Ελλάδα πως υποφέρει, ενώ η Τουρκία… ευημερεί. Κατηγορούν την Ελλάδα πως καταρρέει από την πείνα.

Το απίστευτο παραλήρημα ανήκει τον σύμβουλο του Ερντογάν για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Μεσούτ Χακί Κασίν. Αποκάλεσε τους Έλληνες νάνους και είπε ότι πεθαίνουμε από την πείνα. Είπε ακόμα ότι η Τουρκία βουλιάζει από τουρίστες, ενώ η Ευρώπη καταρρέει.

ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΑΚΟΜΑ αντέχουν οι κάτοικοι των εδαφών που σήμερα ονομάζουμε Τουρκία;;;

Ο Κασίν, μίλησε σε πάνελ στο A Haber και είπε μεταξύ άλλων:

«Η Ευρώπη έχει καταρρεύσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στην Ευρώπη όλοι είναι άφραγκοι. Κανείς δεν έχει χρήματα στις τσέπες του. Εμείς βρήκαμε αέριο. Οι Έλληνες όχι».

«Εμείς είμαστε 3 βαθμούς μπροστά από την Ελλάδα (σ.σ. κράτησε και ΣΚΟΡ). Επίσης, η Γαλλία είναι άχρηστη. Δεν μπορεί να πουλήσει τα προϊόντα της όπως το Ισραήλ. Η Ελλάδα θα αγοράσει 18 πολεμικά αεροσκάφη, αλλά εμείς θα αγοράσουμε 200 αεροσκάφη. Πρέπει να βλέπεις ποιος έχει το χρήμα. Η Ελλάδα πεινάει. Είμαι στο Νταλαμάν και συνέχεια προσγειώνονται και απογειώνονται αεροπλάνα. Έχει παντού τουρίστες. Κανείς δεν ταξιδεύει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν τουρίστες. Ούτε οι Τούρκοι δεν πηγαίνουν εκεί για ψάρια και ρακί. Η Ελλάδα πεθαίνει από την πείνα. Τους λυπάμαι τους Έλληνες. Οι Έλληνες στρατιώτες στο Καστελόριζο θα πεθάνουν από την πείνα αν δεν φτάσουν σύντομα προμήθειες. Κι αυτό γιατί το Καστελόριζο προμηθεύεται τρόφιμα από την Τουρκία. Η Ελλάδα τα ξέρει όλα αυτά. Παρακολουθώ τα ελληνικά ΜΜΕ που μεταδίδουν ότι η Τουρκία ενισχύει το Πολεμικό Ναυτικό της. Ναι. η Τουρκία θα φτιάξει αεροπλανοφόρο και ελικοπτεροφόρο.  Μάλιστα χθες ο Πρόεδρος Ερντογάν μας είπε τα ευχάριστα νέα ότι η Τουρκία θα πάει στο Διάστημα. Έτσι, εκτός από την ξηρά και την θάλασσα οι δυνάμεις μας θα κατακτήσουν και το Διάστημα. Με το καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της η Τουρκία θα μπει στις 10 ισχυρότερες οικονομίες στον κόσμο στα επόμενα 15 χρόνια».

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ: «Η Τουρκία δέχεται απειλές και της απαγορεύουν να έχει πρόσβαση σε λιμάνια. Η Τουρκία όμως εξακολουθεί να κάνει εξαγωγές στην Ευρώπη μέσω Ιταλίας και Αλβανίας».

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ: «Η Ελλάδα λέει ότι έχει ένα νησί (την Λιλιπούτ) για νάνους. Σε αυτό το νησί των νάνων, ισχυρίζεται ότι θα νικήσει τον γίγαντα Γκιούλιβερ με τους μικρούληδες κατοίκους της Λιλιπούτ. Ο Γκιούλιβερ είναι η Τουρκία και λέω στους Έλληνες: Είστε νάνοι! Έλληνες να πάτε να ψαρέψετε Κυπρίνους».

Όλα ειπώνονται την ώρα που:

  • Η τουρκική λίρα κυμάνθηκε χθες στο ιστορικό χαμηλό της ρεκόρ, με τα δεδομένα να δείχνουν πως η τουρκική οικονομία συρρικνώθηκε με τον ταχύτερο ρυθμό των δέκα και περισσότερων τελευταίων ετών.
  • Το τουρκικό νόμισμα έχει χάσει περίπου 19% έναντι του δολαρίου φέτος, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις της κεντρικής τράπεζας.
  • Η φτώχεια στην Τουρκία καλπάζει με τον Ερντογάν να μοιράζει τσάγια στην Κερασούντα.

Βλέπουμε λοιπόν πως πέραν της Γαλάζιας Πατρίδας, σχέδιο το οποίο υφίσταται και εφαρμόζεται, ο Ερντογάν έχει, αυτή την στιγμή, ανάγκη από το να αποκρύψει την άθλια κατάσταση στο εσωτερικό της γείτονας.

Ως εκ τούτου η τουρκική προπαγάνδα δεν απευθύνεται μόνο στην παγκόσμια κοινή γνώμη, προκειμένου να την πείσει πως το… «τουρκικό έθνος» έχει δικαιώματα στο μισό Αιγαίο και την Κύπρο, αλλά και στο εσωτερικό της γείτονας, το οποίο έχει «μεθύσει» με τις νέο-οθωμανικές κορώνες.

Εκεί χτυπιέται αυτή την ώρα η Τουρκία: Στο εσωτερικό της!!! Πόσο θα αντέξει;