ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Μένος κατά των Ελλήνων στις Βρυξέλλες – Απερίγραπτα λόγια ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Συζητούν ακόμα και κατάργηση του ΒΕΤΟ για να παρακάμψουν τα δίκαια Αθήνας-Λευκωσίας...

«Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε κυρώσεις σε έναν δικτάτορα εξαιτίας μίας μικρής χώρας», ανέφερε, στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δεύτερου κρατικού καναλιού της Γερμανίας, η παρουσιάστρια.

«Η μικρή Κύπρος, δια της «άγριας» βίας, επιβάλλει την αντιτουρκική της ατζέντα, παραλύοντας και εξευτελίζοντας, κατά αυτόν τον τρόπο, ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση», της απαντά η Γερμανίδα ανταποκρίτρια από τις Βρυξέλλες, σε ένα βίντεο που εξασφάλισε το el.gr.

Τα λόγια αυτά ειπώθηκαν χθες το βράδυ και ενώ εξελισσόταν το θρίλερ στην Σύνοδο Κορυφής.

Η ανταποκρίτρια προσέθεσε πως η Κύπρος θέλει μεν τις κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας, αλλά τις συνδέει με την Τουρκία, ενώ υπογραμμίζει πως υπάρχει απαίτηση στην ΕΕ, να παίρνονται εφεξής οι αποφάσεις σε σχέση με την εξωτερική πολιτική, με βάση την πλειοψηφία, ώστε να παρακάμπτονται αντιρρήσεις κρατών-μελών. Να καταργηθεί ουσιαστικά το ΒΕΤΟ!!!

Έτσι μας βλέπουν οι Γερμανοί και αρκετές άλλες χώρες. Δεν πρόκειται πλέον απλά για τα τούρκο-γερμανικά συμφέροντα, αλλά για ενόχληση απέναντι στον Ελληνισμό. Ψέγουν την Κύπρο, η οποία προσπαθεί να αμυνθεί ζητώντας την αλληλεγγύη της Ευρώπης, και όχι την Τουρκία, που απειλεί ΔΥΟ κράτη-μέλη της Ένωσης (Ελλάδα-Κύπρο), έχει προκαλέσει θερμό επεισόδιο ανοιχτά της Λιβύης απέναντι στην Γαλλία, ενώ δημιουργεί συνεχώς εστίες έντασης σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής (Καύκασος, Μέση Ανατολή, Λιβύη κτλ.).

Άκουσον, άκουσον! Να… αξιώνει η «μικρή» Κύπρος να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία! Και μάλιστα την κατηγορούν για αντιτουρκική ατζέντα, επειδή απειλείται από την Άγκυρα, η οποία ΚΑΤΕΧΕΙ το βόρειο τμήμα της…

Σημειώνεται πως η Κύπρος έχει διαμηνύσει πως δεν γίνεται να υπάρξουν κυρώσεις εις βάρος της Λευκορωσίας αν δεν υπάρξει παράλληλη απόφαση για κυρώσεις στην Τουρκία. ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ;;;

Ωστόσο, οι τουρκόφιλοι της Ευρώπης θέλουν να παρακάμψουν τέτοια εμπόδια, ειδικά, όπως μαρτυρεί το βίντεο, όταν θέτονται από Έλληνες. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΒΕΤΟ!!! Αυτή είναι η «ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΟΤΙΜΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ».

Με το παρακάτω βίντεο, ελπίζουμε να πειστεί και ο πιο δύσπιστος πως δεν υπάρχουν Ενώσεις, αλληλεγγύη και δίκαια, παρά μόνο συμφέροντα και στην περίπτωση Ελλάδας και Κύπρου, όσο κι αν ακουστεί ακραίο, ΜΕΝΟΣ.

Τελικά ποιός είναι μεγαλύτερος εχθρός;;; Η Τουρκία ή οι διεθνιστές της Ευρώπης;;;

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί