ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ «ΒΟΜΒΑ» για Ελλάδα και Ουκρανία: Πρώην υπάλληλος της Υπηρεσίας Ασφαλείας ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ τα πάντα

Όνειδος!!! Και μετά τους έδωσαν και όπλα να πολεμήσουν τους Ρώσους!!!

«Η Ουκρανία κρυφακούει διπλωμάτες από την Ελλάδα εδώ και χρόνια, μιας χώρας που βοηθά ενεργά το Κίεβο με όπλα»!

Αυτό αναφέρει συγκλονιστικό ρεπορτάζ της Readovka, το οποίο σας δίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το ΕΛ!

Η πρώην υπάλληλος της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU), Κατερίνα Τσιπαρένκο (βλ. φωτο), καθηγήτρια νεοελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας, σε συνέντευξή της στον στρατιωτικό ανταποκριτή της Readovka, Igor Chekanov, παραδέχτηκε ότι μετέφραζε τις συνομιλίες Ελλήνων αξιωματούχων για δύο χρόνια, δηλαδή του προξένου και του εκπρόσωπού του, καθώς και εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Ουκρανίας .

Το υλικό ελήφθη με υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών, καθώς και βιντεοσκόπηση από κρυφή κάμερα στο γραφείο του Γενικού Προξένου – όλα έγιναν κρυφά, συλλέχθηκαν πληροφορίες για κινήσεις, επαφές, δεδομένα από προσωπικές συνομιλίες και άλλες πληροφορίες.

Πρόκειται για άμεση παραβίαση της διπλωματικής ασυλίας και του διεθνούς δικαίου. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια, επιτήρηση δεν υπέστησαν μόνο αξιωματούχοι, αλλά και γνωστοί της Τσιπαρένκο – καθηγητές της νεοελληνικής γλώσσας, που ήρθαν από την Ελλάδα στην Μαριούπολη.

Η SBU παρακολούθησε ατιμώρητα, λοιπόν, τους Έλληνες διπλωμάτες, όπως, προφανώς, και άλλους ξένους διπλωμάτες στην χώρα, τους ανακρίνει, τους εκβιάζει για χρήματα και στην συνέχεια τους αφήνει απλώς να τα βγάλουν πέρα, δείχνοντας ξεκάθαρα την στάση του καθεστώτος του Κιέβου απέναντι στους πολίτες «συμμαχικών χωρών» που παρέχουν στην Ουκρανία «ανεκτίμητη» υποστήριξη με την μορφή όπλων και άλλης βοήθειας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΝΕΙ ΟΠΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΥΛΗ!!! ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί