«Η Ουκρανία κρυφακούει διπλωμάτες από την Ελλάδα εδώ και χρόνια, μιας χώρας που βοηθά ενεργά το Κίεβο με όπλα»!
Αυτό αναφέρει συγκλονιστικό ρεπορτάζ της Readovka, το οποίο σας δίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το ΕΛ!
Η πρώην υπάλληλος της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU), Κατερίνα Τσιπαρένκο (βλ. φωτο), καθηγήτρια νεοελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας, σε συνέντευξή της στον στρατιωτικό ανταποκριτή της Readovka, Igor Chekanov, παραδέχτηκε ότι μετέφραζε τις συνομιλίες Ελλήνων αξιωματούχων για δύο χρόνια, δηλαδή του προξένου και του εκπρόσωπού του, καθώς και εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Ουκρανίας .
Το υλικό ελήφθη με υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών, καθώς και βιντεοσκόπηση από κρυφή κάμερα στο γραφείο του Γενικού Προξένου – όλα έγιναν κρυφά, συλλέχθηκαν πληροφορίες για κινήσεις, επαφές, δεδομένα από προσωπικές συνομιλίες και άλλες πληροφορίες.
Πρόκειται για άμεση παραβίαση της διπλωματικής ασυλίας και του διεθνούς δικαίου. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια, επιτήρηση δεν υπέστησαν μόνο αξιωματούχοι, αλλά και γνωστοί της Τσιπαρένκο – καθηγητές της νεοελληνικής γλώσσας, που ήρθαν από την Ελλάδα στην Μαριούπολη.
Η SBU παρακολούθησε ατιμώρητα, λοιπόν, τους Έλληνες διπλωμάτες, όπως, προφανώς, και άλλους ξένους διπλωμάτες στην χώρα, τους ανακρίνει, τους εκβιάζει για χρήματα και στην συνέχεια τους αφήνει απλώς να τα βγάλουν πέρα, δείχνοντας ξεκάθαρα την στάση του καθεστώτος του Κιέβου απέναντι στους πολίτες «συμμαχικών χωρών» που παρέχουν στην Ουκρανία «ανεκτίμητη» υποστήριξη με την μορφή όπλων και άλλης βοήθειας.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΝΕΙ ΟΠΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΥΛΗ!!! ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ξύπνησαν σε ξενοδοχείο στην Ταϊλάνδη…από αυτό! Το βίντεο έγινε viral
- Κυρανάκης κατά Κωνσταντοπούλου για τη δίκη των Τεμπών
- Δικογραφία για απάτη σε 27χρονο «υπεύθυνο PR» – Έταζε δουλειά και… άδειαζε λογαριασμό
- Χειροπέδες σε 37χρονο καταζητούμενο διεθνώς – Κυκλοφορούσε με ταυτότητα του δίδυμου αδελφού του
- Nations League: Αυτοί είναι οι όμιλοι – Με ποιές χώρες παίζει η Ελλάδα
- Στο Κατάρ μεταβαίνει ο Ν. Δένδιας
- Θα εμπλακεί και η Συρία στον πόλεμο; Τι είπε ο ισλαμιστής πρόεδρος
- Mε τον ΥΠΕΞ της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης θα συναντηθεί ο Γ. Γεραπετρίτης
- Δένδιας: «71 χρόνια από την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών (ΕΟΚΑ)»
- Ένα μπουκάλι κρασί πουλήθηκε όσο ένα υπερπολυτελές σπίτι – Ποσό που «ζαλίζει» (Photo)









