«Θύμισε» στην Ελλάδα τη Μικρασιατική καταστροφή και την εισβολή στην Κύπρο.
Οξύνεται συνεχώς η τουρκική προκλητικότητα, με τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι να απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα με αποστρατιωτικοποίηση νησιών ή αμφισβήτηση της κυριαρχίας τους «και όπου πάει».
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Milliyet, λέει πως η Άγκυρα κάνει υπομονή εδώ και 100 χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάνης και μετά και πως είτε η Αθήνα θα κάνει πίσω, ή υπάρχει και η προϊστορία στις αρχές του 20ου αιώνα (Μικρασιατική Καταστροφή) αλλά και η πρόσφατη όπως στην Κύπρο.
Ο αντιπρόεδρος του Ερντογάν μίλησε ειδικά για το Καστελόριζο λέγοντας ότι η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί νησιά «κάτω από τη μύτη μας αυτό και αυτό είναι απειλητικό για εμάς, δεν θα το ανεχθούμε και δεν υπάρχει περίπτωση η Τουρκία να μην απαντήσει».
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οργή στο Σικάγο με το τερατούργημα που φτιάχνει ο Ομπάμα, video
- Ρεκόρ προβολών για τα teasers των «Devil Wears Prada 2» και «Toy Story 5»
- Ο Τζορτζ Λούκας αποκαλύπτει τα σχέδια για μουσείο σε σχήμα διαστημόπλοιου! Vid
- Τραγωδία στο Λασίθι: Την τελευταία του πνοή άφησε 62χρονος την ώρα που μάζευε ελιές
- Έριχνε υγρά βιομηχανικά απόβλητα σε προστατευμένη ζώνη κοντά στον Αξιό
- Αυτό είναι το «δόγμα» του Τραμπ – Ποιοί και γιατί το τρέμουν
- ΥΠΕΞ για Κύπρο: Η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί τα τετελεσμένα της τουρκικής εισβολής και κατοχής
- Μαγνητίζει τα βλέμματα τεράστιο άγαλμα της Παναγίας στη Βραζιλία, vid
- Σκύλος αντιμέτωπος με λιοντάρι…αλλά έξω από το φράχτη! Το θράσος του έγινε viral
- Οι ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής για τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία









