Ακάρ: Η Αθήνα κάνει λάθος!

Επιμένει στην λογική την επιθετικής ρητορικής η Τουρκία με φόντο τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς ο υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ κατηγόρησε την Δευτέρα την ελληνική πλευρά ότι εσκεμμένα απέχει από τις διαπραγματεύσεις για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) σε διμερές επίπεδο. Σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε τηλεδιάσκεψη με […]

Επιμένει στην λογική την επιθετικής ρητορικής η Τουρκία με φόντο τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς ο υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ κατηγόρησε την Δευτέρα την ελληνική πλευρά ότι εσκεμμένα απέχει από τις διαπραγματεύσεις για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) σε διμερές επίπεδο.

Σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε τηλεδιάσκεψη με τον Αρχηγό του τουρκικού Γενικού επιτελείου και διοικητών μονάδων, ο κ. Ακάρ υποστήριξε ότι η Άγκυρα επιθυμεί να καθίσει στο τραπέζι των συνομιλιών στο πλαίσιο των ΜΟΕ.

«Οι γείτονές μας αποφεύγουν πεισματικά τις διαπραγματεύσεις και αναζητούν άλλου είδους λύσεις. Κάνουν λάθος», είπε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί