Η εστίαση άνοιξε με αυστηρά μέτρα, ένα εκ των οποίων είναι και το κλείσιμο στις 22:45 και το να μην υπάρχει μουσική, με πολλούς να κατηγορούν την κυβέρνηση για παράνοια.
Ως εκ τούτου οι πολίτες βρήκαν την λύση.
Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, και ενώ είχαν κλείσει καφέ, μπαρ και εστιατόρια, στα σκαλιά της Πανταννάσης στην Πάτρα δεν έπεφτε… καρφίτσα από τον κόσμο!
Κρατώντας πλαστικά ποτήρια, πετώντας τις μάσκες, ο ένας δίπλα στον άλλον, όσοι είχαν βγει, παρέμειναν έξω, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας, συνεχίζοντας να διασκεδάζουν και να τραγουδούν α καπέλα.
Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Σπύρος Στεργίου,, μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης, είπε πως η εστίαση «βούλιαξε» την πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου και όλες τις ώρες. Ρίο και Βραχνέικα έζησαν εποχές δόξας ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα μαγαζιά του κέντρου.
Σύμφωνα με τον κ. Στεργίου, το ωράριο στις 22:45 είναι ένα μέτρο που θα αποτύχει όπως και η απαγόρευση μουσικής.
Ακούστε τους Πατρινούς να τραγουδούν: «Ζω σε παράνοια»:



Με πληροφορίες από thebest. gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ καλεί τον Ζελένσκι να κάνει τώρα συμφωνία αλλιώς θα χάσει κι άλλα εδάφη, vid
- Πρωτοχρονιά στο Μεγάλο Λιμάνι – Πώς θα υποδεχτεί το 2026 ο Πειραιάς
- Λαμία: Δίωρος καθολικός αποκλεισμός στο μπλόκο Μπράλου – Ήδη σχηματίζονται μεγάλες ουρές οχημάτων
- Για τέταρτη συνεχόμενη τριετία, ο Γιώργος Κουμεντάκης στο «τιμόνι» της Λυρικής
- Τι έχει να «συμφωνήσει» ο Πούτιν με αυτό το άτομο;; Video
- Θεσσαλία: Απόφαση της τελικής επιχορήγησης για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Daniel
- Ρομπότ που παίζει μπάντμιντον σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στην Κίνα – Δείτε το βίντεο
- Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων στον Έβρο – Ενισχύεται το μπλόκο στο Τελωνείο των Κήπων
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε απορρίμματα κοντά στη Σχολή Δικαστών στην περιοχή της Μίκρας
- Kλόντια Σίφερ: Το συγκινητικό «αντίο» στη Μπριζίτ Μπαρντό









