Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Διαψεύδει την ανάρτησή του εμπλεκόμενος -«Μου είχαν κλέψει κινητό και λογαριασμό»

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Διαψεύδει εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη τα όσα αρχικά είχε υποστηρίξει σε ανάρτησή του, στην οποία είχε παραδεχτεί τι συνέβη, λέγοντας ότι του είχαν κλέψει το κινητό και το λογαριασμό του.

«Θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1», γράφει σε ανάρτησή του ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο άνδρας τον οποίο είχαν κατηγορήσει ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση βιασμού, τονίζοντας πως «η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση», δημοσιεύοντας παράλληλα, φωτογραφία από την επίθεση που δέχθηκε, όπως γράφει.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Σήμερα κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους “συνοδούς” του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών. Η παρακάτω εικόνα είναι στη διάθεση των αστυνομικών αρχών και των δικαστικών αρχών και καταδεικνύει την αλήθεια όσων αναφέρω. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και προσδοκώ η απάντηση της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτη».

iefimerida / photo pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί