Υπόκλιση του διεθνούς τύπου στην Ελλάδα: Είναι ο καλός μαθητής της Ευρώπης

Η επιτυχία της Ελλάδας στην διαχείριση της πανδημίας του κορωναϊού αναγνωρίζεται από μεγάλα διεθνή ΜΜΕ τα οποία καθημερινά πλέκουν το εγκώμιο της χώρας μας για την έγκαιρη λήψη μέτρων που έλαβε προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού. O «Guardian» σε ρεπορτάζ με τίτλο «Πως η Ελλάδα κερδίζει τον κορωνοϊό παρά την δεκαετία του χρέους» […]

Η επιτυχία της Ελλάδας στην διαχείριση της πανδημίας του κορωναϊού αναγνωρίζεται από μεγάλα διεθνή ΜΜΕ τα οποία καθημερινά πλέκουν το εγκώμιο της χώρας μας για την έγκαιρη λήψη μέτρων που έλαβε προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

O «Guardian» σε ρεπορτάζ με τίτλο «Πως η Ελλάδα κερδίζει τον κορωνοϊό παρά την δεκαετία του χρέους» αναφέρεται στη συμμόρφωση του λαού στα μέτρα της κυβέρνησης και την συνεχή ενημέρωση που προσφέρουν ο Σωτήρης Τσιόδρας και υφυπουργός Πολιτικής προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Το CNN γράφει «Πως η Ελλάδα κατάφερε να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό καλύτερα από την Ιταλία»

Η «The Wall Street Journal» σε δημοσίευμα με τίτλο «Μια αχτίδα ελπίδας για την Ελλάδα» αναφέρει ότι η κυβέρνηση και η πολιτεία κατάφεραν να λάβουν έγκαιρα τα απαραίτητα μέτρα και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

«Κορωνοϊός: Γιατί η Ελλάδα είναι ο καλός μαθητής της Ευρώπης» γράφει η γαλλική «La Depeche».

Το «finanzas» στην Ισπανία γράφει «Πως η Ελλάδα έδωσε ένα μάθημα στην Ισπανία».

Η «elmundo», επίσης ισπανικό μέσο ενημέρωσης, γράφει «Η Ελλάδα, αντι για την Ισπανία» θέλοντας να τονίσει την αποτυχία της Ισπανίας στη διαχείριση της πανδημίας συγκριτικά με την Ελλάδα.

parapolitika.gr / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί