Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στο Σχιστό Κορυδαλλού. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12.35 σε δύσβατο σημείο και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 50 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 11 οχήματα και 3 ελικόπτερα. Συνδρομή παρείχαν υδροφόρες ΟΤΑ.
Σημειώνεται ότι τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λαβρόφ και Ρούμπιο θα έχουν σύντομα τηλεφωνική επικοινωνία
- Κίνα: Εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη στρατιωτικών ελικοπτέρων, vid
- Ηράκλειο: Συνελήφθη 40χρονος για όπλα αλλά και ενδοοικογενειακή βία
- Αγιατολάχ Ιράν σε Τραμπ: «Συνέχισε να ονειρεύεσαι»
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Ζητάει παράταση για την εφαρμογή της υποχρέωσης αποδοχής IRIS πληρωμών
- Η νέα κίνηση των Βρετανών με τα Γλυπτά του Παρθενώνα που προκάλεσε σάλο
- Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε γάτα να ρίχνει ποντίκι μέσα σε κατσαρόλα με φαγητό – Δείτε εικόνες
- Στο Ισραήλ ταξιδεύει ο Βανς
- Οι Μιράντα Κερ και Έβαν Σπίγκελ κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τις οθόνες
- Ιστορική μέρα αύριο στη Γαλλία: Την πόρτα της φυλακής θα περάσει ο Σαρκοζί