Στα 60 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός της δράσης «Εφαρμογή της μεθόδου παρεμπόδισης σύζευξης των εντομολογικών εχθρών των καλλιεργειών (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη.
Οι αιτήσεις στήριξης θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 14-04-2025 έως 30-04-2025 μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος που υποστηρίζει την υλοποίηση της δράσης στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1018/#/login .
Η Πρόσκληση βρίσκεται αναρτημένη στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» www.diavgeia.gov.gr, καθώς και στους διαδικτυακούς τόπους του ΥΠΑΑΤ www.minagric.gr και του ΣΣ ΚΑΠ www.agrotikianaptixi.gr.
Σημειώνεται τέλος ότι η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο με ποσοστό 100%.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατοικίες: Αυτό που συνέβη για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη προκαλεί μεγάλη ανησυχία
- Πέθανε ο Αϊζάια Γουίτλοκ ο νεότερος γνωστός από τη σειρά The Wire
- Στα χέρια της αστυνομίας 45χρονη αλλοδαπή – Το “έπαιζε” οικιακή βοηθός και ξάφριζε υπερήλικες και ΑμΕΑ
- Σ. Φάμελλος από Πειραιά: «Το δήθεν επιτελικό κράτος αρίστευσε στα ρουσφέτια, στους Χασάπηδες και στους Φραπέδες»
- Συναγερμός στις αρχές: Εκτροχιασμός τρένου με χημικά στο Κεντάκι – Δείτε εικόνες και βίντεο
- «Πέταξα!»: Γυναίκα από τη Νέα Υόρκη παρασύρθηκε από τους ανέμους σε viral βίντεο
- Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Δείτε σε ποιό σημείο
- Τι δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης στον Καναδά για την υποστήριξη της χώρας στον Ζελένσκι
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 55χρονο για τροχαίο με τρεις τραυματίες – Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
- Ισχυρές πιέσεις στο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών το 2025, έτος μετάβασης το 2026









