Υπ. Δικαιοσύνης: Θέλω να πιστεύω ότι όλα τα κόμματα θα συμφωνήσουμε στο μπλόκο για Κασιδιάρη

«Θέλω να πιστεύω ότι όλα τα πολιτικά κόμματα συμφωνούν ότι πρόσωπα,

τα οποία έχουν βρεθεί εκτός κομματικής συμπεριφοράς, με ακραία συμπεριφορά ή πρόσωπα τα οποία έχουν καταδικαστεί, δεν μπορούν να ηγούνται ούτε κομματικών σχηματισμών ούτε – πολύ περισσότερο – να κατέρχονται ως υποψήφιοι στις εκλογές» ανέφερε στον ΣΚΑΙ 100,3 ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Ο κ. Τσιάρας εξέφρασε την προσδοκία τα κόμματα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουν με την ευθύνη που τους αναλογεί, την αντίστοιχη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

«Εκτιμώ, ανέφερε, ότι εάν υπάρχουν προτάσεις, η κυβέρνηση θα τις δει και θα τις υιοθετήσει, αλλά το να λέει κανείς ότι έχει δική του άποψη ή να ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα, δεν συνιστά υπεύθυνη πολιτική συμπεριφορά σε ένα ζήτημα που ξέρουμε τι ιστορικά δεδομένα έχει δημιουργήσει και τι ενδεχομένως κινδύνους μπορεί να δημιουργήσει στο μέλλον».


Αναφερόμενος στην στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε ότι «δεν μπορεί κανείς να βλέπει το ζήτημα αυτό ως ένα λόγο για να αντιπαρατεθεί πολιτικά ή να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη».

Διαχώρισε τη στάση του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής φαίνεται – τουλάχιστον ειδησεογραφικά – να υπάρχει μία πιο σοβαρή αντιμετώπιση.

(skai – φωτο:eurokinissi)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί