χιονοκουβέρτες ή να φέρουν χιονολάστιχα, ανακοίνωσε μέσω του ΣΚΑΪ 100.3 στην εκπομπή των Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλου ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.
Ανακοίνωσε επίσης ότι η τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων θα γίνει υποχρεωτικό μάθημα για τους υποψήφιους οδηγούς και μάλιστα θα εξετάζονται δειγματοληπτικά.
Ο υφυπουργός εκτίμησε ότι η απόφαση θα ισχύσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο, καθώς χρειάζεται ένα διάστημα μέχρι να δημοσιοποιηθεί.
Ο κ Παπαδόπουλος ανακοίνωσε επίσης ότι μέχρι τέλος Μαϊού θα έχει δοθεί στη δημοσιότητα ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, που θα τεθεί σε διαβούλευση και εκτίμης ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει τεθεί σε λειτουργία.
Σημείωσε ότι θα πλησιάζει την πραγματικότητα χωρίς εκπτώσεις στην ασφάλεια. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι θα μειωθούν τα όρια ταχύτητας στις πόλεις και θα αυξηθούν σε κάποια σημεία των εθνικών οδών.
Αναφερόμενος στα υδατοδρόμια, εκτίμησε ότι ενδεχόμενως μέσα στο καλοκαιρι να εχουν τεθεί σε πιλοτική λειτουργία τα υδατοδρόμια στο Ιόνιο.
(Skai – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο καιρός μέχρι και την Πρωτοχρονιά: Τι δείχνουν οι χάρτες για την Ελλάδα, vid
- Για τους… «πρόσφυγες» μίλησε στο πρώτο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο Πάπας
- Κίεβο: Ουκρανικά drones έπληξαν εγκαταστάσεις πετρελαίου και αερίου στη Ρωσία
- Hellenic Train: Επιπλέον δρομολόγια από σήμερα έως 7 Ιανουαρίου στον Οδοντωτό στη γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα
- Βέροια: Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία
- Μια απλή αλλά ισχυρή αλήθεια! Πόσοι μπορούν να την αντέξουν εντός Ευρώπης;
- Αττική: Αντιπλημμυρικά έργα ύψους 18,5 εκατ. ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
- Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι ο «νεκρός που περπατάει» Στίβεν Κόλμπερτ πρέπει να πάει σπίτι του
- Ο Diddy καταθέτει έφεση ζητώντας «άμεση αποφυλάκιση»
- Φρίκη στη Βραζιλία: 2χρονο κοριτσάκι έπεσε σε ποτάμι και την σκότωσαν πιράνχας









