Σε τίποτα όμως, αυτό, δεν μειώνει την αξία της κορυφαίας διττής εθνικής και θρησκευτικής γιορτής του Γένους μας» αναφέρει στο μήνυμα του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.
Ο κ. Καράογλου προσθέτει: «Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Ελλάδα ευγνωμονεί τα παιδιά της που κρατούν Θερμοπύλες στον Έβρο και στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου. Υποκλίνεται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στον κορονοϊό».
Και καταλήγει πως «αυτοί είναι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που επιδεικνύουν τεράστια αποθέματα ατομικής ευθύνης, ψυχραιμίας και αποφασιστικότητας, κρατώντας την πατρίδα στα χέρια τους.
Με τη στάση ζωής τους επικαιροποιούν το μήνυμα της 25ης Μαρτίου, απαντώντας σε όλα τα μέτωπα πως για μια ακόμη φορά οι Έλληνες θα βγούμε νικητές».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
