• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ξεκινά σήμερα η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων

Ξεκινά σήμερα η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων

Ξεκινά σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου η καταβολή των συντάξεων σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Τις συντάξεις για τον μήνα Σεπτέμβριο θα βρουν σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, οι συνταξιούχοι που σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, (e-ΕΦΚΑ), είναι δικαιούχοι της καταβολής.

Σήμερα, Δευτέρα 24 Αυγούστου λοιπόν, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), και των οποίων ο ΑΜΚΑ τους λήγει στα ψηφία 1, 3, 5, 7, 9.

Οι υπόλοιπες ημερομηνίες πληρωμών
Όπως έχει προγραμματιστεί ύστερα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του e-ΕΦΚΑ, οι υπόλοιπες ημερομηνίες κατά τις οποίες θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των υπόλοιπων δικαιούχων είναι οι εξής:

  • Στις 26 Αυγούστου 2020, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 27 Αυγούστου 2020, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 28 Αυγούστου 2020, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)