Με επιστολή που έστειλε προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ, κ. Γιάννη Σκουμπούρη την οποία παρουσιάζει το economistas.gr, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Υπερταμείου κα Ουρανία Αικατερινάρη ζητά εξηγήσεις σχετικά με τις μεταβολές των δρομολογίων του Μετρό προς το Αεροδρόμιο, ενώ αναφέρεται και στο θέμα των βραχυχρόνιων συμβάσεων που υπογράφει η ΣΤΑΣΥ με εταιρείες σεκιούριτι για τη φύλαξη του Μετρό.
Όπως αναγράφεται στην επιστολή, η οποία έχει ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2018 (δύο μέρες μετά την επαναφορά των απευθείας δρομολογίων του Μετρό προς το Αεροδρόμιο, μετά την παρέμβαση του υπουργείου), το Υπερταμείο φαίνεται να ενημερώθηκε από δημοσιεύματα του τύπου για την μεταβολή στα δρομολόγια και την επαναφορά τους «λόγω δημιουργίας πληθώρας προβλημάτων».
Η κ. Αικατερινάρη ζητά να ενημερωθεί αρμοδίως «επί ποιας βάσης αποφασίστηκαν οι εν λόγω αλλαγές στα δρομολόγια και η εν συνεχεία επαναφορά τους στην προτέρα κατάσταση». Σημειώνεται πως, σύμφωνα με επιστολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που επίσης διέρρευσε στον τύπο, ούτε το υπουργείο είχε ενημερωθεί σχετικά με την αλλαγή των δρομολογίων.
Όσον αφορά το ζήτημα των βραχυχρόνιων συμβάσεων που υπογράφει η ΣΤΑΣΥ κάθε λίγες μέρες για την ασφάλεια των σταθμών του Μετρό, φαίνεται πως το θέμα βαίνει προς επίλυση αφού ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή μακροχρόνιων συμβάσεων μετά από δύο χρόνια σύγχυσης σχετικά με το εάν την ασφάλεια του Μετρό θα την αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή: economistas.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλάτσι: Εντοπίστηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κάνναβης μέσα σε σπίτι- Έγιναν 3 συλλήψεις
- “Spirit Island”: Το εκπληκτικό καναδικό νησί που μπορείτε να δείτε αλλά όχι να αγγίξετε – Γιατί το θεωρούν “ιερό”
- Σ. Ζαχαράκη: Χτίζουμε ένα δημόσιο σύστημα επαγγελματικής εκπαίδευσης που προσφέρει επιλογές και προοπτική
- Μπουρτζ Χαλίφα: Το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο φωταγωγήθηκε για ινδικό φεστιβάλ και έγινε ακόμη πιο εντυπωσιακό, vid
- Αντίστροφη μέτρηση για τις Ωριωνίδες 2025: Πότε μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή «βροχή» πεφταστεριών
- Ήρεμη η κατάσταση στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με την ρωσική πρεσβεία στην Καμπούλ
- Θα ζουν ανάμεσά μας! Τι ειπώθηκε που πρέπει όλοι να προσέξουν
- Απίστευτή φάρσα έκλεισε δρόμο στο Σαν Φρανσίσκο – 50 ρομποταξί προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος
- ΕΛΑΣ: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, vid
- Ο Τραμπ δεν πιστεύει πως η Ουκρανία θα κερδίσει την σύγκρουση με την Ρωσία