• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το μήνυμα των «κομμουνιστών» Κινέζων στην Ελλάδα – «Προσκλητήρια» σε ελληνικές επιχειρήσεις – Επιτέλους ας ξυπνήσουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μήνυμα των «κομμουνιστών» Κινέζων στην Ελλάδα – «Προσκλητήρια» σε ελληνικές επιχειρήσεις – Επιτέλους ας ξυπνήσουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Πεκίνο, παρά το γεγονός πως επίσημα θεωρείται κομμουνιστικό καθεστώς,

θα προχωρήσει, όπως ήδη έχετε διαβάσει, στην υλοποίηση συγκεκριμένων βημάτων για την μείωση της φορολογίας στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, προκειμένου να υποστηρίξει την ανάπτυξή τους.

Αυτό γιατί, όπως όλα δείχνουν, στην Κίνα αντιλήφθηκαν –και αυτό είναι προς τιμήν τους- πως η «αριστερίλα» και ο «μαρξισμός» δεν βγαίνουν, εκτός και αν οι όποιοι κυβερνώντες επιθυμούν διακαώς να φτωχοποιήσουν το κράτος τους.

Έτσι λοιπόν, στην Κίνα, η φορολογία των ιδιωτικών επιχειρήσεων θα μειωθεί ακόμη περισσότερο σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε η αρμόδια επιτροπή (SAT), ώστε να υποστηριχθεί με κάθε τρόπο η ανάπτυξη των ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Στις οδηγίες αυτές συμπεριλαμβάνονται 26 μέτρα για την ανάπτυξη του ιδιωτικού επιχειρηματικού τομέα. Μεταξύ αυτών, η μείωση της φορολογίας, η μείωση του ΦΠΑ, οι εξαιρέσεις από την καταβολή φόρου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως επίσης και ειδικά μέτρα φορολογικών ελαφρύνσεων για τις νέες τεχνολογικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα, προωθείται και η μείωση των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης.

Ήδη ξεκίνησαν τα προσκλητήρια σε ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες δεινοπαθούν στην Ελλάδα της πρακτικής Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, μέσω του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου απηύθυνε ο Dr. Volker Treier, απηύθυνε  πρόσκληση στις ελληνικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν την παγκόσμια δικτύωση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γερμανίας, καθώς ειδικά η κινεζική αγορά παρουσιάζει μεγάλες ευκαιρίες.

Όπως τόνισε, κατά την δεύτερη μέρα του πολυσυνεδρίου Capital +Vision 2018, «περίπου 800 εκατομμύρια θα είναι οι καταναλωτές της μεσαίας τάξης στην Κίνα το 2025. Αυτό πρέπει να το έχουν υπόψιν οι επιχειρήσεις και ειδικά όσες είναι στα τρόφιμα. Γι’ αυτό σας καλώ να αξιοποιήσετε το δίκτυό μας», συμπλήρωσε.

Μια μεσαία τάξη που γιγαντώνεται στην Κίνα, η κατανάλωση αυξάνεται και έτσι το χρήμα πάει στην αγορά, ώστε αυτή να κινηθεί.

Την ίδια ώρα που, όπως θα δείτε στα βίντεο, η μεσαία τάξη στην Ελλάδα παραπαίει λόγω της αριστερόστροφης πολιτικής υψηλής φορολογίας, ατερμόνων διορισμών στο Δημόσιο και ληστρικών ασφαλιστικών εισφορών.

Ας ακούσουμε καλύτερα τους «συντρόφους» Κινέζους. Κάτι ξέρουν παραπάνω…

 

  • 25
  •  
  •  
  •  
  •  
  •