• Αρχική
  • Άρθρα
  • ATZENTA 2030
  • Το «φίδι» που ζώνει ολόκληρη την Ελλάδα – Γι’ αυτό άνοιξαν τώρα όλα τα εθνικά θέματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «φίδι» που ζώνει ολόκληρη την Ελλάδα – Γι’ αυτό άνοιξαν τώρα όλα τα εθνικά θέματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κραυγή αγωνίας από τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η αιμορραγία, στην ήδη συρρικνωμένη αγορά, εξακολουθεί να υφίσταται δημιουργώντας προβληματισμό και ανασφάλεια στον επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος έχει σηκώσει τα μύρια όσα βάρη λόγω της εγκληματικής υπερφορολόγησης.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι, στην Θεσσαλονίκη, στο διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, κατά μέσο όρο 1,3 επιχειρήσεις αποχαιρετούσαν, καθημερινά, την ενεργό δράση, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Με πιο απλά λόγια μία επιχείρηση την ημέρα κλείνει στην Θεσσαλονίκη, την οποία οι κυβερνώντες θέλουν να κάνουν πρωτεύουσα των… Βαλκανίων.

«Η αιμορραγία στον επιχειρηματικό κόσμο συνεχίζεται, η ιδιωτική πρωτοβουλία συρρικνώνεται και οι κυβερνώντες προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα εφορίας που δεν αποτυπώνεται στην πραγματική οικονομία. Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό κάποια στιγμή είναι πως η οικονομία για να γυρίσει σελίδα έχει ανάγκη από υγιείς επιχειρήσεις και όχι από επιχειρήσεις που φυτοζωούν», σημειώνει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Αναστάσιος Καπνοπώλης υπογραμμίζοντας ό, τι «η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης με την ανελέητη φορολαίλαπα και την ανυπαρξία σχεδιασμού για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, ‘στραγγαλίζει’ την επιχειρηματικότητα».

Απαιτείται λοιπόν αλλαγή συνθηκών και μειωμένη φορολογία με ταυτόχρονη κατάργηση των ληστρικών εισφορών. Ειδάλλως η οικονομία θα καταρρεύσει. Χώρα με κατεστραμμένη οικονομία αποτελεί εύκολο θύμα για τους όποιους εχθρούς που θέλουν να την κατασπαράξουν.

Δεν είναι τυχαίο πως αυτή την εποχή, με την οικονομία στα χειρότερά της και την δημόσια περιουσία ξεπουλημένη στο Υπερταμείο των δανειστών, έχουν ανοίξει όλα τα εθνικά θέματα με όσα αποφασίζονται να είναι εις βάρος των Ελλήνων.

Το «φίδι» που ζώνει ολόκληρη την χώρα και όχι μόνο την Θεσσαλονίκη λέγεται υπερφορολόγηση.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu