Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε την πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας (GFCC) και του συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας των ΗΠΑ,

Ντέμπορα Γουίνς- Σμιθ πραγματοποίησε σήμερα την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη χώρα μας με αφορμή τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Η Ντέμπορα Γουίνς- Σμιθ μιλώντας στο φόρουμ είχε επισημάνει ότι απαιτείται ρήξη στο μοντέλο που ωθεί στη φυγή ταλαντούχων νέων από την Ελλάδα με την παροχή κινήτρων για την παραμονή στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Χρηματιστήριο, η Ντέμπορα Γουίνς- Σμιθ συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτη Λαζαρίδη και με τον πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Σίμο Αναστασόπουλο με θέμα την αξιοποίηση του δικτύου της GFCC και του GFCC Academy για την υποστήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Η Ντέμπορα Γουίνς- Σμιθ σημείωσε ότι η συνεργασία του GFCC με το Χρηματιστήριο Αθηνών στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της αναγνώρισης και της προώθησης της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Το GFCC έχει παρουσία σε 35 χώρες και μαζί με τα μέλη του προωθεί την εφαρμογή στρατηγικών ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας που θα ανοίξουν το δρόμο στην καινοτομία, την παραγωγικότητα και εντέλει την αύξηση της ευημερίας.

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί