Θεσσαλονίκη:Τη γυναίκα του Συνεταιρισμού τίμησε το BIOS

Την τέχνη, την εμπειρία και τη γνώση τους "άπλωσαν" χθες μέλη γυναικείων συνεταιρισμών,

έξω από κατάστημα του Κοινωνικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Θεσσαλονίκης ΒIOS Coop.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, το BIOS Coop τίμησε τη γυναίκα των Συνεταιρισμών και προσκάλεσε συνεταιρισμούς με τους οποίους συνεργάζεται. Πρόκειται για τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγίου Αντωνίου, τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό “Βαλμάδα”, την ΚΟΙΝΣΕΠ Μούσες Πιερίων – Muses Pierion και την οικοτεχνία Κολινδρού Πιερίας Σοφία της Φύσης, ενώ στο κατάστημα διατίθενται προϊόντα και από τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς ΕΥΓΕ και Κυψέλη.

“Δείξαμε πώς φτιάχνουμε την ποντιακή πίτα περέκ με φέτα και κασέρι και προσφέραμε στον κόσμο. Υπάρχουν πλέον και πολλοί άνδρες που ενδιαφέρονται να μάθουν και κυρίως νέοι που έχουν μεράκι. Αλλωστε, η πίτα περέκ είναι πανεύκολη και φτιάχνεται γρήγορα” είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Αννα Δοβλέτογλου από τον Γυναίκειο Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγίου Αντωνίου.

“Αποφασίσαμε, αν και τιμάμε τη γυναίκα όλο τον χρόνο, επ’ ευκαιρίας της Ημέρας, να κάνουμε μια εκδήλωση καλώντας γυναίκες που έχουν προχωρήσει σε συνεταιριστικά εγχειρήματα ή ΚΟΙΝΣΕΠ” εξήγησε, από την πλευρά του, ο εργαζόμενος και μέλος του BIOS, Γιώργος Γκογκίδης.

“Θέλαμε να αναδείξουμε την Ημέρα της γυναίκας, να διαδράσουμε μ’ αυτές και να προβάλουμε το εγχείρημα το δικό μας που είναι συνεταιριστικό και μέσα στη λογική των ευρύτερων αγώνων που έδωσαν οι γυναίκες παλαιότερα και συνεχίζουν” πρόσθεσε ο κ. Γκογκίδης.

Σημειώνεται ότι σκοπός του “BIOS

είναι η λειτουργία ενός συνεταιριστικού μη κερδοσκοπικού σούπερ μάρκετ, με ποιοτικά αλλά και φτηνά προϊόντα, όσο το δυνατόν περισσότερο προερχόμενα από συνεταιρισμούς αγροτών αλλά και μεμονωμένους παραγωγούς. Η χαμηλή τιμή διασφαλίζεται από την παράκαμψη των μεσαζόντων, στον βαθμό που τα προϊόντα θα έρχονται στο ράφι μέσα από την άμεση σχέση και συνεργασία με τους παραγωγούς.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί