που πραγματοποιούνται στο δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου με το δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο έργο της διευθέτησης του ρέματος ΚΟΡΜΠΙ (από τη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου μέχρι την εκβολή του), προϋπολογισμού 20.249.000 ευρώ, το οποίο δημοπρατήθηκε και έχει ήδη οριστεί ανάδοχος, ενώ επισημάνθηκε το μείζον ζήτημα της επίσπευσης και ολοκλήρωσης των απαλλοτριώσεων, «εντός του προσεχούς διμήνου».
Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται άλλα σημαντικά έργα του δήμου και για τις διαδικασίες που υπολείπονται για την αποπεράτωση τους. Αυτά είναι η ανάπλαση της πλατείας 25ης Μαρτίου με προϋπολογισμό 2.500.000 ευρώ και της πλατείας Ζησιμοπούλου με προϋπολογισμό 569.990 ευρώ, στη Δημοτική Ενότητα Βάρης καθώς και η κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιρανός DJ παίζει χαλαρά μουσική σε ταράτσα ενώ στο βάθος πέφτουν βόμβες…vid
- Το μήνυμα που στέλνει η Ρωσία στις ΗΠΑ ενώ οι εξελίξεις «τρέχουν»
- Νέα «ψυχρολουσία» για τη «συμμορία» του Ζελένσκι λόγω Μέσης Ανατολής
- Έρχεται βιογραφική ταινία για το διάσημο συγκρότημα Bon Jovi
- Δείτε τι έκανε άντρας για να γλιτώσει από την επίθεση ελέφαντα! ΒΙΝΤΕΟ
- Τι έγραψε ο πρόεδρος του Ιράν για τον νέο θρησκευτικό ηγέτη της χώρας
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής με 2 τραυματίες – o ένας σοβαρά
- Υπ. Παιδείας: Η υπόθεση απώλειας της εκπαιδευτικού θα εξεταστεί με σοβαρότητα, θεσμική ευθύνη και σεβασμό
- Στίχο από την… Παλαιά Διαθήκη επικαλέστηκε ο Υπ. Πολέμου των ΗΠΑ, vid
- Απίστευτο Βίντεο: Ανθρωποειδές ρομπότ χορεύει… breakdance μέσω τεχνητής νοημοσύνης









