σύμφωνα με όσα ανέφερε μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Βασίλης Κορκίδης.
Μάλιστα, ο κ. Κορκίδης, με αφορμή τόσο την πτώση του τζίρου την εκπτωτική περίοδο που ολοκληρώνεται αύριο όσο και την επικείμενη «Μαύρη Παρασκευή» όπου προβλέπεται νέος κύκλος προσφορών έκανε λόγο για την ανάγκη συνολικής αλλαγής στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι προσφορές και εκπτώσεις.
«Έχουμε φτάσει να έχουμε περίπου 150 μέρες προσφορές κι εκπτώσεις το χρόνο, κάτι που οδηγεί σε αναίρεση του ίδιου του νοήματος των εκπτώσεων» είπε και ανέφερε ότι ήδη έχει ξεκινήσει ένας κύκλος συναντήσεων με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Στέργιο Πιτσιόρλα ώστε να αναθεωρηθεί το όλο πλαίσιο.
Σημειώνεται ότι το υφιστάμενο πλαίσιο έχει διαμορφωθεί κατόπιν εμμονής των θεσμών για άνοιγμα προσφορών κι εκπτώσεων καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ειδικά στο Νοέμβριο μάλιστα εν όψει «Μαύρης Παρασκευής» η αγορά είναι παγωμένη καθώς όλοι περιμένουν τις μειώσεις τιμών την Black Friday, για την οποία ήδη έχουν ξεκινήσει διαφημιστικές καμπάνιες» όπως είπε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ζαχαράκη: «Δεν καταργούνται οι πανελλήνιες, θα προσμετρώνται οι βαθμοί και των τριών τάξεων του Λυκείου»
- ΗΠΑ: Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα – Είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα πεθερικά και την κουνιάδα του
- Ο «Δράκος» επιβεβαίωσε πως τα πράγματα αλλάζουν! Από τις πιο σημαντικές δηλώσεις που έγιναν
- Μέγαρου Μαξίμου: Τιμητική πολιτογράφηση από τον πρωθυπουργό στον «ήρωα του Αράχθου»
- Θεσσαλονίκη: Πεζοδρομείται την Κυριακή η Λ.Νίκης – Δείτε ποιες ώρες
- Αντιδρούν οι NYT στην αγωγή-«μαμούθ» των 15δις δολαρίων από τον Τραμπ
- Κλείνουν στις 15:30 οι σταθμοί του Μετρό “Κορυδαλλός” και “Μανιάτικα” με εντολή της ΕΛΑΣ
- Συνάντηση Αρναουτάκη – Μητσοτάκη: Συζητήθηκε η δημιουργία δύο προσωρινών δομών παραμονής μεταναστών
- Κίνα: Ο κόσμος βρίσκεται σε σταυροδρόμι ανάμεσα στην ειρήνη και τον πόλεμο
- Ξεκινά η Intervision, αντίπαλο δέος της Eurovision: «Θα το παρακολουθήσει ο μισός πλανήτης»
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
