«Τη νέα χρονιά θα προκηρυχθούν 180 μόνιμες θέσεις συναδέλφων γεωτεχνικών στο ΥΠΑΑΤ» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αραχωβίτης, υπογραμμίζοντας ότι αυτό συμβαίνει «8 χρόνια μετά την τελευταία πρόσληψη γεωτεχνικού στο υπουργείο».
Αναφερόμενος στο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο, ο κ. Αραχωβίτης τόνισε πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό γεγονός για τον κόσμο των γεωτεχνικών, και ιδιαίτερα των γεωπόνων αλλά και των δασολόγων, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι «η ανάπτυξη της επιστημονικής συνεργασίας πάνω σε έναν κλάδο της επιστήμης αλλά και κυρίως η συνεργασία και με πολλούς νέους αναπτυσσόμενους κλάδους είναι ο θεμέλιος λίθος για την πρόοδο των επιστημών».
Σημειώνεται ότι το 19 Φυτοπαθολογικό Συνέδριο πραγματοποιείται στην Αθήνα στις 30 Οκτωβρίου και την 1 η Νοεμβρίου από την Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία.
Θ. Παπακώστας ΑΜΕ ΜΠΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε κάθειρξη 18,5 ετών καταδικάστηκε ένας Ρώσος για συνεργασία με “φιλοουκρανική” οργάνωση
- Έρχεται αποχώρηση-«βόμβα» από τη Eurovision λόγω Ισραήλ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
- Champs-Élysées – Παρίσι: Το 20% των ακινήτων της «ωραιότερης λεωφόρου του κόσμου» ανήκει στο Κατάρ
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στο κόμμα της ΝΔ!
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 πολίτες στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στην Κίνα: Πάνω από 1.000 τσιμπήματα σφήκας σκότωσαν δύο παιδιά
Κύρια Θέματα

















