Περαιτέρω ανάπτυξη, της Blueground σε Ελλάδα και εξωτερικό

Η Blueground, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της φιλοξενίας - τεχνολογίας διεθνώς,

ολοκλήρωσε πρόσφατα ακόμη έναν κύκλο χρηματοδότησης ύψους 12 εκατ. δολαρίων, αγγίζοντας πλέον τα 20 εκατ. δολάρια συνολικής χρηματοδότησης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η τελευταία επένδυση αποτελεί τον τέταρτο και μεγαλύτερο γύρο χρηματοδότησης, στον οποίο συμμετείχαν επενδυτές παγκοσμίου βεληνεκούς. Το ευρωπαϊκό fund VentureFriends ηγήθηκε του γύρου χρηματοδότησης, ενώ συμμετείχαν ακόμη το αμερικανικό fund Endeavor Catalyst και το Jabbar Internet Group με έδρα τη Μέση Ανατολή.

Με τη νέα χρηματοδότηση, η Blueground θα επενδύσει στην επέκταση των εργασιών της τόσο στις υπάρχουσες πόλεις που δραστηριοποιείται όσο και σε νέες αγορές.

Η Blueground έχει στο χαρτοφυλάκιό της πάνω από 1.500 υψηλής ποιότητας διαμερίσματα σε εννέα πόλεις, σε τρεις ηπείρους (Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Σικάγο, Ουάσινγκτον, Σαν Φρανσίσκο και Λος ‘Αντζελες).

Όραμα και στόχος της Blueground είναι να δραστηριοποιείται σε 50 πόλεις με 50.000 ακίνητα μέχρι το 2023.

Ο Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου, συνιδρυτής και CEO της Blueground, δήλωσε σχετικά: «Η εξέλιξη της τεχνολογίας και οι αλλαγές στον τρόπο που ζούμε δημιουργούν ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες στον κλάδο του real estate-tech διεθνώς. Στην Blueground αντιληφθήκαμε νωρίς ένα σημαντικό κενό στην αγορά και δημιουργήσαμε ένα προϊόν που αλλάζει ριζικά την εμπειρία ενοικίασης διαμερισμάτων. Mε τη χρηματοδότηση που λάβαμε, συνεχίζουμε την πορεία μας πρός την επίτευξη των τριών βασικών μας στόχων: την περαιτέρω επέκταση του κύκλου εργασιών μας, τη συνεχή βελτίωση του προϊόντος μας και τη δημιουργία ενός οργανισμού που προσελκύει και αναπτύσσει ταλαντούχους επαγγελματίες στην Ελλάδα το εξωτερικό».

Παράλληλα, αναφορικά με το όραμα της εταιρείας για την Αθήνα, ο Θάνος Γεραμάνης, COO και Επικεφαλής της Ελλάδας, πρόσθεσε: «Ο στόχος για την Αθήνα είναι όχι μόνο να διατηρήσουμε την ταχεία ανάπτυξή μας αλλά και να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην πρωτεύουσα, ξεπερνώντας τα 1.000 διαμερίσματα μέσα στα επόμενα χρόνια».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί